Održano gradsko natjecanje mladeži Hrvatskog Crvenog križa

hck_istra.pngNa Gradskom natjecanju mladeži Hrvatskog Crvenog križa koje je danas, 12.ožujka održano u Pazinskom kolegiju sudjelovalo je ukupno pet ekipa i to tri ekipe u kategoriji podmlatka iz OŠ Vladimira Nazora iz Pazina i dvije ekipe u kategoriji mladeži iz Pazinskog kolegija-klasične gimnazije. U natjecanju je sudjelovalo ukupno 30 učenika, te još toliko sudaca i volontera Gradskog društva Crvenog križa Pazin.

U pismenom djelu učenici su pisali test iz poznavanja Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Međunarodnog humanitarnog prava, prava djece te prve pomoći dok su u praktičnom djelu morali pokazati svoje znanje u pružanju prve pomoći unesrećenoj osobi.

U kategoriji podmlatka pobjedila je ekipa učenika OŠ Vladimir Nazor Pazin u sastavu: Ivana Guštin, Emanuela Grozić, Ines Blažević, Anja Krizmanić i Ivana Škrinjar, dok je u kategoriji mladeži pobjedila ekipa učenika Klasične gimnazije u sastavu: Lara Paparić, Vera Victoria Moll, Filip Čuljak, Marta Andrić i Domagoj Jakovčić. Obje pobjedničke ekipe predstavljati će Gradsko društvo Crvenog križa Pazin na Međužupanijskom natjecanju mladeži Hrvatskog Crvenog križa koje će se 16.travnja 2011.g. održati u Labinu.

TČ / iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.