Održano natjecanje Ribolov “Rim”

Dana 29.07.2017. godine na Barama kod  Cerovlja u organizaciji ŠRD „Pazinčica“ Pazin, a povodom dana grada Pazina „Rim“ održano je natjecanje u lovu ribe udicom na plovak. Na natjecanju Ribolov Rim koje se održava ekipno sa po tri člana u ekipi okupilo se devet ekipa seniora te četiri kadeta. Po izrazito vrućem i sparnom vremenu i sam ribolov je bio težak i zahtjevan. Okupile su se ekipe iz Vrbovskog, Fužina, Buzeta Buja i domaćina Pazina.

plasman1

3. MJESTO ekipa „ŠKOBALJ“ IZ BUZETA u sastavu Halid Čolić, Stipo Glamatović i Musto Bašić SA 15 NEGATIVNIH BODOVA I ULOVLJENIH 3.885 GRAMA RIBE
2. MJESTO ekipa ŠRD „Pazinčice“ 1 u sastavu Toni Stranić, Mario Plejić i Flavio Russi sa 11 negativnih bodova i ulovljenih 3.496 grama ribe
1. MJESTO ekipa „Jazavci“ iz Buzeta u sastavu Nelfi Blažević, Slavko Stanešić i Mirzet Bašić sa 6 negativnih bodova i ulovljenih 4.180 grama ribe.

Kadeti su se natjecali u pojedinačnoj konkurenciji:

3. mjesto Dženis Miljković 63 grama ŠRD „Mrena“ Buzet
2. mjesto Antonio Grabrović 299 grama ŠRD „Pazinčica“ Pazin
1. mjesto Adel Miljković 1248 grama ŠRD „Mrena“ Buzet

Najveću ribu, Babušku  od 792 grama ulovio je Mario Muhar iz Vrbovskog.

Sudio je Ferid Mačković ribolovni sudac i Buzeta, dok su za logistiku bili zaduženi Stevo Vidović iz Pazina i Huse Miljković iz Buzeta koji su nesebično odradili veliki dio posla.

 

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.