Održano veteransko prvenstvo Istre u boćanju

Milan Pešelj, Božo Babić, Silvio Beaković i Ivan Dragichio, momčad porečkih Špadića, osvojila je naslov županijskog prvaka na 3. veteranskom prvenstvu Istre u trojkama, za igrače dobnog uzrasta od 55 godina i starije, koje je u konkurenciji 14 momčadi odigrano u Pazinu i Buzetu.
Porečani su u finalu sa uvjerljivih 11:1 pobjedili momčad Umaga za koju su igrali Josip Žužić, Milan Valenta i Aldo Hrvatin, dok su u susretu za 3. mjesto Milan Celija, Josip Županić i Dino Pereša iz Divšića Kompanije Tešić sa 13:1 savladali Željka Radanovića, Veseljka Budiju i Renata Šurana iz porečkog Novog naselja.

U odličnoj suorganizaciji Boćarskog saveza Grada Pazina i Zajednice boćarskih klubova Grada Buzeta glavnina prvenstva uključujući i završne susrete za medalje odigrano je u dvorani pazinskog Boćarskog centra “Aleksandar Anzur” dok je za prvi dio natjecanja po skupinama korištena i buzetska boćarska dvorana u Kozarima.

Po završetku natjecanja pehar i medalje najuspješnijim momčadima uručila je dopredsjednica Istarskog boćarskog saveza Tanja Grubiša.

IBS / iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.