Održano županijsko natjecanje iz matematike

Jučer je u Osnovnoj školi Vazmoslava Gržalje u Buzetu održano županijsko natjecanje iz matematike osnovnih i srednjih škola. Od 4. razreda prvo mjesto osvojila je Maja Jugovac iz OŠ Poreč, od 5. razreda najbolji je bio Patrik Matošević također iz OŠ Poreč, a od 6. razreda najbolja matematičarka je Katarina Zornada iz OŠ Vazmoslav Gržalja PŠ Roč. Lucija Fioretti, učenica OŠ Stoja Pula, najbolja je bila u klasi učenika 7. razreda, dok je od osmaša najbolja Katarina Božić iz OŠ Vazmoslav Gržalja iz Buzeta.

Za srednje škole održane su dvije kategorije – A i B. Od prvih razreda srednje škole u A kategoriji prvo je mjesto zauzela Matea Prenc iz Gimnazije Pula, dok je od 4. razreda srednje škole u istoj kategoriji slavio Tomislav Gužvić također iz pulske Gimnazije.

U B kategoriji prvo je mjesto zauzeo u klasi 1. razreda srednjih škola Ivan Čeh iz Srednje škole Buzet, od 2. razreda najbolji matematičar je Vanja Marić iz Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile iz Pazina, Denis Hrvatin iz Srednje škole Mate Balote Poreč je najbolji među 3. razredima, a Dean Barbić iz Srednje škole Mate Blažina iz Labina prvo je mjesto zauzeo među učenicima 4. razredima srednje škole.

iPress.hr

1 komentara na “Održano županijsko natjecanje iz matematike”

  1. matematicar napisao:

    Bravo Vanja…

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.