Oglašavanje na internetu sve prisutnije i u Istri

Marketing iPazinNešto što je vani u razvijenim zemljama prisutno već godinama, kod nas u Hrvatskoj, a pogotovo u Istri još je u začetku. Takva je situacija i s oglašavanjem na internetu. Internet je postao medij koji se već sada može ravnopravno nositi sa televizijom i radijem, budući da nudi tekst, sliku, zvuk i video kao medij za prijenos reklame.

Kao što je i rečeno na početku, kod nas je oglašavanje na internetu polako počelo dobivati na značaju. Pravilo je ovakvo: što je manja sredina, sporije će se u nju akumulirati neki novi sustav bez obzira da li govorimo o oglašavanju ili nečem drugom.

iPazin kao medij koji pokriva područje Pazinštine želi omogućiti građanima Pazina, ali i Istre da svoje djelatnosti, tvrtke, obrte, kafiće, prodajne salone, razne usluge, oglašavaju putem interneta i to po cijeni koja je i više nego povoljna. Za mjesec dana oglašavanja vaše nove pizzerije ili restorana, to će vas stajati od 60 do 200 kuna. Usporedivši s drugim medijima na istom području, računica je jasna. Isplativo je! iPazin mjesečno ima preko 15 000 posjeta mjesečno, a zadržavanje na stranicama u prosjeku traje 5 minuta.

Više o oglašavanju na portalu iPazin pogledajte na stranici marketinga.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.