Olimpijski festival dječjeg vrtića “Olga Ban” Pazin

U petak, 12. svibnja 2017. u 9 sati, na gradskom stadionu u Pazinu, zapaliti će se olimpijska baklja i podignuti olimpijska zastava kao znak za početak 16. Olimpijskog festivala dječjeg vrtića „Olga Ban“ Pazin.

Osim klasičnih olimpijskih disciplina, pojedinačnih i ekipnih, poput: trčanja na 50m, štafete, nogometa, bacanja loptice u dalj te skoka u dalj s mjesta, naši će mališani snage odmjeravati i u tradicionalnim istarskim takmičarskim disciplinama: skakanju u vreći, potezanju konopa, poligonu te,oni najmlađi, u vožnji tricikla.

Oko 480 djece iz pazinskog matičnog i svih područnih vrtića sudjelovat će na ovogodišnjoj dječjoj Olimpijadi. Ovih dana djeca vježbaju, marljivo treniraju, promovirajući sport, olimpijski duh fair play igre i boravak na vanjskom prostoru. Uz djecu u svim aktivnostima sudjeluje i 70-tak njihovih odgajateljica, stručnih suradnica, vanjskih suradnika i suradnica te desetak studentica predškolskog odgoja.

Oni najbolji s pazinske Olimpijade odmjeriti će snage s djecom iz cijele Istre na županijskoj Olimpijadi koja će se održati 19. svibnja na nogometnom igralištu u Fažani.
Olimpijski festival se organizira u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Pazina, a majice i kape za sve sudionike osigurava Hrvatski olimpijski odbor.
U slučaju kiše Olimpijada dječjeg vrtića u Pazinu održat će se u četvrtak 18. svibnja.

DVOB

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.