Opatijci u Kršanu uzgajali indijsku konoplju

2Labinska je policija, u suradnji s djelatnicima PU primorsko-goranske, provela kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom, 30-godišnjakom i 23-godišnjakom s područja Opatije zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Naime, policijski službenici su obavili pretragu obiteljske kuće na području općine Kršan i osobnog automobila te su pronašli 88 stabljika indijske konoplje, dvije sušene stabljike, suhe listove težine 310 grama, PVC vrećice sa zelenom biljnom materijom težine 12 grama i oko dva grama hašiša i marihuane.

Na području Opatije također je obavljena je pretraga kuće, pri čemu je pronađeno 382,5 grama marihuane, 0,5 grama hašiša, dvije stabljike indijske konoplje, 41 sjemenka indijske konoplje te bočica s 10 ml ulja indijske konoplje.

Istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni od svibnja, u više navrata, sadili indijsku konoplju te su po završetku kriminalističkog istraživanja, 19. rujna u poslijepodnevnim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske, javlja policija.

ipress.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.