Organizirano besplatno predavanje „Izvori financiranja vaših budućih projekata”

2U Udruženju obrtnika Pazin 18. studenog 2014. je u organizaciji Udruženja obrtnika Pazin i Kreacije j.d.o.o. iz Pule organizirano besplatno predavanje za sve male i srednje poduzetnike, obrtnike i iznajmljivače s područja Središnje Istre, na kojem su predstavljeni „Izvori financiranja vaših budućih projekata”.

Predavanje je održala direktorica Kreacije j.d.o.o. Marijeta Matijaš.

Financijska sredstva neophodna su za rast i razvoj svakog poslovnog pothvata neovisno o formalnom obliku poslovanja. Kako ih osigurati? Dva najčešće korištena načina su iz redovnog poslovanja i putem kredita komercijalnih banaka. No, danas postoji cijeli niz drugih izvora financiranja, poput EU fondova, natječaja ministarstava te jedinica lokalne i regionalne samouprave, kreditne linije Hrvatske banke za obnovu i razvitak te Europske banke za obnovu i razvoj, i mnogi drugi. Ti su izvori financiranja pokazali kao puno pogodniji za ulaganje u poslovanje, ali i nedovoljno su poznati poduzetnicima.

Predavanje je, stoga, organizirano s ciljem informiranja obrtnika, poduzetnika i svih koji tek ulaze u svijet poduzetništva o izvorima financiranja koji im mogu brže i po povoljnijim uvjetima omogućiti proširenje poslovanja.

Ovo je prvo u nizu predavanja slične tematike koja će se nastaviti i u idućoj godini.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.