OŠ Vladimira Nazora iz Pazina druga na Krosu SN

Prošle nedjelje, u Zagrebu na Bunedku održan je tradicionalni, 29. po redu, Kros Sportskih novosti kojeg već tradicionalno organiziraju Sportske novosti i Hrvatski atletski savez. Nastupilo je oko 3000 učenika i učenica osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske te studenata i studentica Zagrebačkog sveučilišta.

Najuspješniji kod osnovnih škola bili su učenici/učenice OŠ Josipa Lovretića iz Otoka. Drugo mjesto osvojili su učenici/učenice OŠ Vladimira Nazora iz Pazina, dok je treće mjesto osvojila OŠ Ljudevita Modeca iz Križevaca. Pazinski učenici sakupili su 51 bod (četvrti u poretku učenika), a učenice 65 bodova (druge u poretku učenica) što im je u konačnici donijelo drugo mjesto u konkurenciji osnovnih škola iza Otočana koji su sakupili ukupno 131 bod. Najviše bodova donijele su im učenice osmih (20) i sedmih (20) razreda. Od istarskih osnovnih škola nastupili su još učenici OŠ Poreč i OŠ Fažana, OŠ Kaštanjer, OŠ Veruda, OŠ Giuseppina Martinuzzi i OŠ Stoja iz Pule.

Od pojedinačnih rezultata izdvojiti ćemo sljedeće. Dorja Zanetić (OŠ Fažana) osvojila je treće mjesto u konkurenciji učenica petih razreda. U konkurenciji učenica sedmih razreda Ana Vareško (OŠ Kaštanjer) osvojila je drugo, a Kristina Orešnik(OŠ Stoja) četvrto mjesto. Zita Jurić (OŠ Vladimira Nazora) je u konkurenciji učenica osmih razreda osvojila prvo mjesto i donijela puno bodova pazinskoj školi.

U konkurenciji srednjih škola prvo mjesto osvojila je Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkoga iz Križevaca, a Srednja škola Zvane Črnje iz Rovinja zauzela je 11. mjesto ekipno. Nastupili su još učenici SŠ Mate Balota iz Poreča i te pazinskeGimnazije i strukovna škola Jurja Dobrile.

Od pojedinačnih rezultata valja izdvojiti četvrto mjesto Petra Bratulića iz Gimnazije i strukovna škola Jurja Dobrile iz Pazina.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.