Osam malih leševa pronađeno na ledu Pazinčice

Osam malih leševa pronađeno je na ledu Pazinčice, a svaki komentar je suvišan, ogorčena je čitateljica koja nam šalje fotografije.

– Nije kriv samo onaj koji je bacio ove štence s mosta, krivi su svi koji znaju tko je on, A ZNAJU, a šute, i štite njegov srednjevjekovni zakržljali nasilnički um. Iako smo u početku mislili da su štenci stari 1-2 tjedna, nisu, ovo su tek rođene duše… Imali su tu nesreću da prvo i jedino što dožive u svom životu jesu ruke manijaka, piše čitateljica.

10 komentara na “Osam malih leševa pronađeno na ledu Pazinčice”

 1. Anonimno napisao:

  To dokazuje da smo i dalje jedni velliki balkanci bez osjećaja i kulture.

  1. taz napisao:

   Takvim izjavama samo raspršuješ krivnju na društvo i mičeš fokus sa osobe koja je to napravila.

   1. Anonimno napisao:

    Pa onda ti koji znaju neka pokažu svijest i civiliziranost i neka prijave nasilonika. Ali očito da se većini ipak živo fućka za život nedužnih malih psića. On ili Ona bi trebali znati da postoji i rječ sterilizacija koja košta neznatno u odnosu na taj necivilizirani čin. Da ali šteta je to platit za jednu breku.

    1. taz napisao:

     Slažem se, ali nisam govorio o tome. Ako želiš nekog optužiti ili izazvati krivnju obrati se direktno za najveći utjecaj. Čovjek se više osjeća krivim ako mu se obratiš izravno, ali ako smo mi (društvo) krivi onda nema veze…

    2. Silikon napisao:

     Pa cijena ni neznatna u današnje vrijeme, ča je zapravo žalosno, no, postoje vjerojatno puno bezbolniji načini kako da se to napravi. Ovo ča je taj lik ili likica napravi je totalno nerazumno, neshvatljivo i po meni je riječ o osobi sa blagon mentalnon retardacijon.

 2. ole napisao:

  Gledam i čitam i mislim da se pretjeruje oko ove teme. Velika većina ljudi koji su ovo pročitali i koji se zgražavaju redoviti su konzumenti mesa i mesnih prerađevina. Znači zaključak je slijedeći – bacanje psića je učinila osoba s mentalnom retardacijom, a kupovinu desetak deka mortadele je učinila odgovorna i zrela osoba s razvijenim razmišljanjem. Znači, radi se o tome kad se životinja jede tada ona ima i svoju funkciju (?!) i kada se ubija organizirano i putem industrije koja se podupire, a kada se bacaju “slatki mali psići” onda je to za osudu. No, društveno licemjerje tu ne staje. Kako bi pokazali kako smo “razvijeni” onda uvozimo raznorazne modele, i zgražavamo se nada okrutnošću jednih, a ubijanje i organizirano klanje u gradu koji je poznat po mesnoj industriji, zanemarujemo.

  1. .... napisao:

   Slučajno ne jedem meso.

  2. Silikon napisao:

   Nema tu nikakvog licemjerja. A ča bi po tebi trebalo? Ne jest meso? Samo ti izvoli, nećeš daleko rivat.. Uostalom, ta i životinje međusobno jedu jedna druge, pa logično slijedi da će i čovjek jest životinje. To kako se postupa s životinjama u klaonici je ista stvar kao i s tim brekima, samo ča se u oven prilogu klaonice ne spominju, a breki da. Svakako da se te životinje moraju zaklat na ča bezbolniji način, a isto se odnosi i na te breke pobogu. Neke veće firme (vani, ne kod nas) za proizvodnju mesnih proizvoda imaju prilično dobro organiziran cijeli taj postpupak klanja i to je dobro. Kod nas to nikad neće zaživit jer ima puno većih problema od ovog.

   1. .... napisao:

    Ja ne znam ča se čeka. Ajmo ubijat sve ča nam smeta. Imamo u Pazinu pse koji dragi vlasnici kad es štufaju, onda ih dopelju i izbace iz auta. Ne, nisu vlasnici krivi. Treba to sve poubijat da ne mjauče i ne laje. Ja i dalje tvrdim da postoji riječ sterilizacija i to bi bila prava odgovornost.

 3. .... napisao:

  350 kn i rješiš ovakve probleme zauvijek. NIje da ne košta ništa ali se da podnest. Koja kava manje i slično.

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.