Osniva se Gradski savjet mladih Grada Pazina

Gradski savjet mladihOdlukama Gradskog vijeća iz rujna i listopada ove godine prestalo je s djelovanjem Gradsko vijeće mladih osnovano o svibnju 2006. godine te se kreće u osnivanje Gradskog savjeta mladih Grada Pazina sukladno novom Zakonu o savjetima mladih koji je stupio na snagu u veljači ove godine (“Narodne novine” broj 23/07.).

Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Gradskog savjeta mladih Grada Pazina biti će objavljen na oglasnim pločama Grada Pazina i mjesnih odbora te na službenoj web stranici Grada Pazina (www.pazin.hr) od 02. studenog 2007. godine. Rok za podnošenje prijedloga kandidata je 21.studenoga 2007. godine u 14,00 sati.

Prijave kandidata mogu podnijeti registrirani oblici organiziranje mladih (učenička vijeća, udruge mladih i udruge koje se bave mladima te drugi oblici organiziranja mladih koji su registrirani i koji djeluju na području Grada Pazina). Kandidati trebaju biti osobe u dobi od 15 do 29 godina sa prebivalištem u Pazinu a svaka kandidatura treba biti podržana potpisima najmanje 10 osoba u dobi od 15 do 29 godina.

Prijave kandidata podnose se na propisanim obrascima koji će biti objavljeni na web stranicama Grada Pazina. Obrasci se mogu podignuti i Upravnom odjelu za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti Grada Pazina (soba 35, kontakt osoba: Ranka Šepić).

2 komentara na “Osniva se Gradski savjet mladih Grada Pazina”

  1. Anonimno napisao:

    Podsjećamo i pozivamo udruge mladih i one koje se mladima bave, učenička vijeća, podmlatke političkih stranaka i sve ostale registrirane oblike organiziranja mladih da prijave svoje kandidate i kandidatkinje za članove Savjeta mladih. Rok za prijavu je srijeda, 21.11.2007!
    Ranka

  2. Anonimno napisao:

    Zbirna lista kandidata odnosno pristiglih prijava za članove Gradskog savjeta mladih Grada Pazina objavljena je na http://www.pazin.hr/?izborisavjetmladih
    Izbori za članove Gradskog savjeta mladih održat će se na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća 07. prosinca.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.