Osnovan Odbor za koordinaciju suradnje Grada Pazina i organizacija civilnog društva

odbor_za_koordinaciju_suradnje_2014U utorak 06. svibnja 2014. održana je konstituirajuća sjednica Odbora za koordinaciju suradnje Grada Pazina i organizacija civilnog društva. Članovi Odbora su Ranko Anđelini, Vinko Cerovac, Paula Jurman, Josip Radetić, Alisa Ramakić, Nevija Srdoč i Maja Stranić-Grah. Za predsjednicu Odbora izabrana je Alisa Ramakić, a za zamjenika predsjednice Josip Radetić.

Odbor za koordinaciju suradnje Grada Pazina i organizacija civilnog društva je tijelo osnovano s ciljem koordinacije i praćenja provedbe aktivnosti koje imaju za cilj unaprjeđenje partnerskog odnosa i suradnje Grada Pazina i organizacija civilnog društva, u skladu sa odredbama Povelje o suradnji Grada Pazina i organizacija civilnog društva. Odbor broji sedam članova od kojih dva imenuje Komisija za izbor i imenovanje Gradskog vijeća, a ostalih pet predstavnici organizacija civilnog društva i to po jednu osobu iz područja kulture, djece i mladih, socijale i zdravstva, sporta te ostalih udruga.

Izvor: facebook

11 komentara na “Osnovan Odbor za koordinaciju suradnje Grada Pazina i organizacija civilnog društva”

 1. gogz napisao:

  A čemu to točno služi? I koliko nas košta? :)

 2. V for vendetta napisao:

  Dobro za neke osobe kužim da sjede u ovom Odboru ali neke su mi potpuno nejasne kao npr. Ramakaić…ča ona TU dela i koje veze ima sa svime da more bit predsjednica??? Provjerite malo ljude s kojima delate ili je takva kriza da uzimate svakog :/

 3. kilroy napisao:

  jos jedna organizacija, agencija, odbor, centar, kovhozi, sovhozi udruga, LAG, 9GAG.. Sve je bolje nego dignut se u 5 ujutro i ići tući ruzinu na škver

 4. zgog napisao:

  Predsjednica Alisa i potpredsjednik Josip koju organizaciju civilnog društva predstavljaju ?

 5. Odbor napisao:

  Wait, what? Ča ni Ranka nekad delala sama sve vezano za udruge i dobro joj je šlo?

 6. uhljebi napisao:

  valjda je ona tu u funkciji gradonačelnikove osobne garde :)…divno..u gradu od par tisuća stanovnika treba još jedna organiozacija koja mora biti spona između civilnih društva i Grada…nanke da nas ima ko kineza…tragikomično s naglaskom na tragediju !

 7. dzizus napisao:

  Mene zanima dal Jopi zna ca je civilno drustvo…

 8. HA HA HA napisao:

  HA HA HA vi niste normalni. Predsjednica koja zastupa poveznicu za SPORT Molim vas da bacite šalu na stranu jer 1. APRIL je već pasa. VRIJEĐATE NAŠ MENTALITET .Ima nas koji smo već dosta godina u sportu i znamo da je financijska situacija u gradu loša. Bilo bi bolje da kvalitetnije raspodjelite novac.Okrenite se oko sebe i vidjet ćete da ima talentirane djece u Pazinu.Umijesto da pomognete toj djeci vi im okrećete leđa.

  1. mental napisao:

   “MENTALITET”?

 9. grrrr napisao:

  Evo još jenega dokaza da taj grad gre u propast.Na “čemu ste” Vi svi skupa??? Ala svi van iz ovega “sela” jer budućnosti tu za nikega ni.Cilj-očuvat zdravu pamet jer tu vlada zlo i smrtonosan virus zahvaljujući vašin nepromišljenim odlukama i potezima.ŽALOST!!!!

 10. puran napisao:

  Predlažem da se osnuje i Radna skupina za koordinaciju Grada Pazina, organizacija civilnog društva i Odbora za koordinaciju suradnje Grada Pazina i organizacija civilnog društva. Ili Agencija.

  Fakat toj ekipi treba jedan žešći reset i sanity check.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.