Osnovana podružnica Kluba mladih IDS-a u Pazinu, za predsjednika izabran Mario Ivanković

PAZIN – Ove je subote osnovana podružnica Kluba mladih IDS-a u Pazinu. Na osnivačkoj skupštini za predsjednika je izabran Mario Ivanković, dok su za članice i članove predsjedništva izabrani Brigita Dušković, Ivan Ivanković, Marko Breščić i Ivan Zović.

Mario Ivanković zahvalio se svima na ukazanom povjerenju te najavio kako će Klub mladih u Pazinu biti aktivni sudionik i kreator politika za mlade IDS-a te će nastojati dati doprinos u razvoju svoje lokalne zajednice.

– Zahvaljujem se prije svega svima koji su mi pružili priliku da kroz ovaj mandat pokažemo kako možemo ostvariti zajedničke ciljeve. Na nama je da osmišljavamo i provodimo politike za mlade te da kroz sve raspoložive kanale povećamo zanimanje mladih za liberalizam, odnosno za politike IDS-a. Mladima želimo omogućiti da u potpunosti realiziraju svoj potencijal, da budu konkurentni, da se aktivno uključe u razvoj zajednice, a sve u cilju stvaranja kvalitetnog okruženja u svojim mjestima, istaknuo je predsjednik KM IDS-a Pazin te je zaključio:

– Glavni ciljevi i prioriteti bit će nam širenje članstva, transparentnost, kao i educiranje postojećih i novih članova.”

Glavna tajnica Kluba mladih IDS-a Mila Nežić čestitala je svima izabranima te je izrazila zadovoljstvo osnivanje nove podružnice, druge na Pazinštini nakon što je ranije ove godine osnovana podružnica u Cerovlju.

Predsjednik ZP-a IDS-a Pazinštine i saborski zastupnik Emil Daus čestitao je Klubu mladih na osnivanju važne podružnice poručivši da će uvijek biti podrška svim mladima koji se žele uključiti u politiku. Zaključio je da su mladi najveća snaga ove stranke i glavni akteri daljnjeg razvoja IDS-a.

http://www.ids-ddi.com/vijesti/vijesti-iz-kluba-mladih/6545/osnovana-podruznica-kluba-mladih-ids-a-u-pazinu-za-predsjednika-izabran-mario-ivankovic/

1 komentar na “Osnovana podružnica Kluba mladih IDS-a u Pazinu, za predsjednika izabran Mario Ivanković”

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.