Otvara se Cinestar u Rijeci

pazinjanka.jpgNakon dugog čekanja i nekoliko odgađanja, Riječani će uskoro napokon moći uživati u svim blagodatima moderne kinoidustrije. Naime, 21. prosinca svečano će biti otvoren novi multipleks CineStar Rijeka, smješten na posljednjem katu riječkog Tower centra.

Multipleks se prostire na 4946 četvornih metara i sadržava osam kino dvorana s oko 1800 sjedala. Sve su dvorane napravljene prema CineStarovim Premium standardima, a ljubitelji filmske umjetnosti u gradu na Rječini moći će uživati u više od 130 domaćih i stranih filmskih naslova godišnje.

Sve kinodvorane opremljene su visokokvalitetnim filmskim platnima “od zida do zida”, Dolby Digital Ex (6+1) i DTS vrhunskim zvučnim sustavom, a udobna sjedala poznatog svjetskog proizvođača Quinette raspoređena su u shemi amfiteatra, što će svim gledateljima omogućiti kvalitetan doživljaj.

Već u prvoj polovici sljedeće godine u pojedinim dvoranama opremljenim digitalnim projektorima započet će i prikazivanje 3D filmova koji su u posljednje vrijeme ponovno postali poprilično popularni. Sjedala za parove odnosno “love seats” zauzimaju oko 20 posto ukupnog broja sjedala u svakoj pojedinoj dvorani, a kako ističu u Blitz CineStaru, posebna pozornost i ovaj je put posvećena osobama s invaliditetom, kojima je omogućen olakšan pristup posebnim mjestima u većini dvorana.

Svečano otvorenje najavljeno je za 21. prosinca, a dan kasnije multipleks će svoja vrata otvoriti i za javnost, i to premijerom velikog hita “Pčelin film” (“Bee Movie”) Jerryja Seinfelda. Riječki multipleks treći je filmski multipleks otvoren do sada u Hrvatskoj. Prva dva takva objekta otvorena su u Zagrebu.

3 komentara na “Otvara se Cinestar u Rijeci”

 1. m napisao:

  Ova slika bas nekako “odgovara” ovom tekstu :):):)

 2. Anonimno napisao:

  Inače valjda ne bi bilo nijednog zabilježenog čitanja. Ovako se stvari mijenjaju

  1. tomcub napisao:

   da da, 80 klikova i to preko vikenda, bez slike ne bi bilo ni pola

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.