Otvoren prodajno-servisni centar Auto Hrvatske

Puštanjem balona u zrak i insceniranim ulaskom “prvog klijenta” u servisni prostor novog objekta jučer je u poslovnoj zoni Ciburi pred dvjestotinjak uzvanika svečano otvoren Prodajno-servisni centar (PSC) Auto Hrvatske licenciran za MAN-ova i Neoplanova gospodarska vozila.

Objekt se počeo graditi u zimi, a dovršen je i krenuo s radom ovog ljeta, pa se tako jučer radilo tek o službenom otvorenju. Nalazi se na parceli od 8.000 kvadratnih metara, dok je sama zgrada površine 1.500 kvadratnih metara. Zasad je zaposleno deset osoba, a u tvrtki Auto Hrvatska vjeruju da će uskoro zaposliti još toliko ljudi. Otvorenje je pozdravio pazinski gradonačelnik Renato Krulčić kazavši da se radi o “smjelom poduhvatu u današnje vrijeme”.

Uslijedili su govori menadžmenta Auto Hrvatske: glavnog izvršnog direktora Zvonka Merkaša, direktora PSC-a Zvonka Bajcera te regionalnog direktora Ivana Borića koje je zaključio glavni izvršni direktor MAN-a za ovo područje Europe Jeroen Lagarde izrazivši zadovoljstvo poslovnim postignućima. Danas će se od 10 do 18 sati u samom centru održati Dan otvorenih vrata, a posjetitelji će moći razgledati kamione i autobuse te voziti osobna vozila Toyota.

Poslovna zona Ciburi nastala je kasnih 90-ih godina, a danas ima 14 poslovnih subjekata u kojima radi oko stotinu zaposlenika.

Glas Istre, 23.9.2011.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.