Otvorena izložba Daniela Načinovića u LG Galeriji

Daniel NačinovićU prostoru LG galerije, a u organizaciji Društva likovnih stvaratelja Pazin i Gradske knjižnice Pazin, prekjučer je otvorena izložba Istarska Eva i druge slike Daniela Načinovića. Pozdravne riječi uputile su Nada Putinja, predsjednica DLS Pazin i Iva Ciceran, ravnataljica Gradske knjižnice Pazin. Osvrt na izložbu i Danielov rad izrekao je David Ivić, dok se Daniel poetskim krasnoslovom obratio publici te svečanosti otvaranja izložbe dao dodatnu toplinu. Program su glazbenim intermezzom upotpunili vokalna skupina Sopelice, Katja i Miloš Pernić te Gunjci.

Ovog svestranog umjetnika je pravo zadovoljstvo ugostiti. Daniel je publici poznatiji kao književnik, pjesnik, prozaik, esejist, karikaturist, novinar… Ilustrirao je nekoliko knjiga za djecu. Pazinskoje se publici predstavio s 22 rada u tehnici: akrilik i tempera na platnu, staklu i drvu; grafika, tinte.

Izložba se može razgledati do 30. listopada i to radnim danom od 10 do 13 sati i od 17 do 19 sati, te subotom od 10 do 13 sati.

gk-pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.