Ovaj tjedan u pazinskom kinu: “Ja i ti”, “Prizivanja”, “Turbo” i “Gravitacija”

2Ovaj tjedan u pazinskom kinu možete pogledati slijedeće filmove: “Ja i ti” posljednji film talijanskog klasika Bernarda Bertoluccija, najuspješniji i najbolji horor godine “Prizivanja”, najbolji film o svemiru ovog stoljeća “Gravitacija” te animirani film “Turbo”.

Cijene ulaznica

Večernji filmski program 25,00 kn

Matineje za djecu 20,00 kn

Filmski programi za vrtiće i škole 15,00 kn

“Ja i ti”

Utorak 29.10 u 20 sati.

Žanr: drama obiteljski
Trajanje filma: 103 min.
Režija: Bernardo Bertolucci
Scenarij: Bernardo Bertolucci
Uloge: Tea Falco, Jacopo Olmo Antinori, Sonia Bergamasco
Fotografija: Fabio Cianchetti
Montaža: Jacopo Quadri
Glazba: Franco Piersanti

Sadržaj: Posljednji film klasika Bernarda Bertoluccija priča je o Lorenzu, introvertiranom 14-godišnjaku koji ima težak odnos s roditeljima i vršnjacima. On laže svojim roditeljima da ide na skijanje s prijateljima, no zapravo se skriva u podrumu zgrade u kojem planira provesti savršen tjedan u samoći, okružen jedino svojim horor i fantasy knjigama. No, neočekivan posjet njegove starije sestre promijenit će sve…

Nagrade: David di Donatello, 2013. – nagrada David za najbolju glumicu, fotografiju, režiju, film, glazbu i scenarij / Talijanski Zlatni globus, 2013. – nagrada Zlatni globus za najbolju originalnu glazbu uz nominaciju za najbolji scenarij / Talijanski sindikat filmskih novinara – nagrada Europska srebrna vrpca (glumica Ta Falco), nagrada Srebrna vrpca godine i nagrada Guglielmo Biraghi (Jacopo Olmo Antinori) / Pula Film Festival, 2013. – nominacija za Zlatnu arenu u međunarodnoj konkurenciji;

“Prizivanja”

Četvrtak 31.10. u 20 sati.

Žanr: Horor, Triler
Trajanje filma: 112′
Redatelj : James Wan
Scenarij: Carey Hayes
Glavne uloge: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Lili Taylor

Sadržaj: Dvoje istražitelja paranormalnih pojava uvučeni su u najstrašniji slučaj njihovih karijera!

Temeljen na istinitim događajima “The Conjuring” (“Prizivanja”) predstavlja priču kako su svjetski priznati istražitelji paranormalnih aktivnosti Ed i Lorraine Warren pozvani pomoći obitelji koju je terorizirala prisutnost sila tame nastanjena u njihovoj kući na osami.
Najgledaniji i najstrašniji horor godine!

“Turbo”

Subota 02.11. u 10,30 sati.

Žanr: animirani, avantura, obiteljski
Trajanje filma: 96′
Redatelj : David Soren
Scenarist: Darren Lemke, Robert D. Siegel

Sadržaj: “Vozačka” komedija o običnom pužu koji se usuđuje sanjati velike i brze snove. Nakon neobične nesreće on čudom dobiva moć super brzine. Turbo zatim svoja sanjarenja ubacuje u petu brzinu i upušta se u izuzetan pothvat kako bi postigao naizgled nemoguće: pobjedu nad čuvenim vozačem Gasom Daskićem. Uz pomoć svoje vješte ekipe puževa, ovaj junak bez mnogo šansi stavit će svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije prevelik, niti ijedan sanjar premali….

“Gravitacija”

Subota 02.11. u 20 sati.

Žanr: triler, znanstveno-fantastični
Trajanje filma: 92′
Režija: Alfonso Cuaron
Scenarij: Alfonso Cuaron
Uloge: Sandra Bullock, George Clooney, Basher Savage
Glazba: Steven Price
Scenografija: Andy Nicholson

Sadržaj: Sandra Bullock glumi doktoricu Stone, koja odlazi na svoju prvu misiju u svemir, a Clooney iskus­nog astronauta Matta Kowalskog kojem je ovo posljednji let. Međutim, prili­kom rutinske svemirske šetnje dogodi se katastrofa i Stone i Kowalski se odvajaju od shuttlea, lebdeći bespomoćno u beskrajnu tamu…
Najbolji film o svemiru ovog stoljeća!

puckouciliste-pazin.hr / pazin.hr

12 komentara na “Ovaj tjedan u pazinskom kinu: “Ja i ti”, “Prizivanja”, “Turbo” i “Gravitacija””

 1. Ivica Šuran napisao:

  puno roditelja radi subotom ujutro, ne bi crtiće stavili još koji dan predvečer?

 2. stop_hrkanju napisao:

  svaka čast na detaljnosti… samo jedan prijedlog još… možda bite mogli stavit i originalan naziv filma u sve to… samo prijedlog…

 3. ja napisao:

  i cijenu.

  1. baš napisao:

   to pitanje cijene ste prožvakali već stotinu puta

   da mi je vidjet vas kako biste napravili predstavu po cijeni od 10,00 kuna, prošla su vremena socijalizma, prihvatite činjenicu da ste očajnički željeli kapitalizam i da sada snosite posljedice toga, “ako želiš nešto gledati to ćeš i platiti”

  2. cijena napisao:

   Cijene ti pišu u članku. Pogledaj malo bolje pa se javi, dogovoreno?

 4. gogz napisao:

  Komentar na subotnje prikazivanje Gravitacije: jel’ imaju gledatelji pravo besplatno pogledati film još jednom, ali ovaj put sa drugim kanalom zvuka? Dobro ča smo imali titlove, pa smo skužili da negdje off screen neki lik nešto govori. Inače bi bilo stvarno dosadno.
  Dakle, da li je krivo podešen razglas, fali neki zvučnik ili…?

 5. yisus napisao:

  Dakle da remiziramo., POU Pazin ili Grad Pazin je za 2 mjeseca najma razbijene audio opreme platila 35.000 kn dok takva ISTA stoji u gradskom skladištu NEISKORIŠTENA!!! Za usporedbu, 35.000 kn godišnje dobiju sve zajedno 3 najveće pazinske udruge u kulturi… Limena glazba Pazin, Zbor Roženice i Limena Glazba Pazin… Za nešto SEREMO PARE a za nešto se NEMA… Do kada tako?

  1. gogz napisao:

   Hm, ako je to stvarno tako, bilo bi dobro dobit kakav odgovor od nadležnih. Mislim da ću izbjegavat ovo “kino” dokle god se razglas ne rješi.

  2. kino napisao:

   Pare za udruge daje Grad Pazin, ista pravna osoba koja je trebala osigurati sredstva ili nabaviti opremu za kino. Najam opreme je osiguralo (platilo) Pučko otvoreno učilište, druga pravna osoba.
   Možda osobe koje se brinu za razglas u Gradu i osobe koje se brinu za tehniku u POU nisu prepoznale da se to može na taj način riješit? U svakom slučaju, ako je to točno, moglo se uštedjeti!

 6. odgovornost napisao:

  Odgovornost snosi pravna osoba koja u prostoru za koji odgovara održava program koji naplaćuje i stavlja u svoju kasu ! Realizacija kino predstave, uspješne – neuspješne, nije u zoni odgovornosti druge pravne osobe, u ovom slučaju Grada.
  Dajmo, konačno stavimo “točku na I” u toj višegodišnjoj blamaži pojedinih u POU…

  1. kino napisao:

   Imaš pravo, ali je tvoj komentar potpuno nevezan za moj odgovor. U ovom slučaju jedno je tko je odgovoran za realizaciju kino projekcija, a drugo tko je odgovoran za nabavku opreme. Pogledaj tijek projekta, nažalost nije jednostavno.

   1. odgovornost napisao:

    “Točka na I” je jedino ispravno što treba učiniti !
    Ja kao konzument ponude POU ne trebam pogledavati što je učinio ili nije učinio partner POU !
    To je problem POU, koji je ili nije znao učiniti ono što je potrebno da bi svoju ponudu učinio dostupnom korisnicima usluge POU.
    U protivnom neka odstupe.
    “POU kino” je proizvod koji mora ispunjavati nivo usluge koja se naplaćuje !

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.