Ove godine Legendfest u tri županije

Ove će se godine LegendFest održati u tri hrvatske županije: treći LegendFest bit će upriličen u Lukavcu (Zagrebačka županija) 28. i 29. svibnja, prvo izdanje ove manifestacije bit će u NP Krka (Šibensko Kninska Županija) 9. i 10. srpnja, a 11. izdanje ove manifestacije bit će u Pićnu od 29. do 31. srpnja.

Festivale će, kao i do sada, organizirati zagrebačka udruga Val kulture u suradnji s lokalnim suorganizatorima – Muzejom Turopolja, NP Krka i Općinom Pićan te uz pomoć pokrovitelja koji svake godine podupiru ovu manifestaciju. LegendFest predstavlja multimedijalan i interaktivan spoj te prikaz hrvatske nematerijalne i materijalne baštine kroz različite izričaje kulture i umjetnosti. Ovaj obiteljski festival se u proteklih 11 godina pokazao posebno interesantnim djeci posjetiteljima koja su se mogla uključiti u radionice i tako sudjelovati u izvođenju predstava, crtanja i likovnih radionica ili izraziti vlastitu kreativnost kroz pripreme sa stručnim voditeljima.

Tema pićanskog Legendfesta bit će vampiri – priče, legende, mitovi o njima i drugo.

Organizatori pozivaju sve umjetnike iz bilo kojeg područja umjetnosti da prijave svoje projekte za LegendFest Lukavec najkasnije do 20. travnja, LegendFest Krka najkasnije do 1. lipnja i LegendFest Pićan najkasnije do 10. lipnja na adresu Val kulture, Ilica 67, 10000 Zagreb (za Legendfest) www.legendfest.hr,

[email protected], [email protected]

Prijava mora sadržavati podatke o nositelju programa/projekta, kratki opis programa/projekta, u skladu s mogućnostima (slikovni ili videomaterijal) i eventualne financijske ili neke druge posebne zahtjeve ili potrebe za izvedbu programa.

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.