Ovog vikenda održana četiri boćarska prvenstva

Valter Ivančić i Marino Križmanić, boćari prvoligaša Pazina, obranili su naslov prvaka Istre u parovima, disciplini u kojoj su inače i aktualni prvaci Hrvatske.
Ivančić i Križmanić su na prvenstvu, koje je u odličnoj organizaciji Boćarskog saveza Grada Pazina, odigrano na njihovom domaćem terenu, u pazinskom Boćarskom centru “Aleksandar Anzur”, u klupskom finalu pobijedili Alena Guština i Igora Vretenara. U susretu za 3. mjesto su Nenad Tadić i Joško Mardešić iz Istre Poreč savladali Hidajeta Ismića i Livia Verbanca iz Labina.

Uoči početka natjecanja sve je okupljene boćare pozdravio, te im puno sreće i uspjeha zaželio predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Pazina Lucijan Ujčić, dok je po završetku natjecanja pehare i medalje najuspješnijim parovima podijelio tajnik BSG Pazina Damir Brozan.
Tri prvoplasirana para sa županijskog prvenstva stekla su pravo nastupa na prvenstvu Hrvatske koje će se 9. i 10. prosinca 2017. godine održati također u Istri.

U Ročkom Polju su u suorganizaciji Zajednice boćarskih klubova Grada Buzeta i Boćarskog kluba Istra Aluminij, odigrane posljednje dvije discipline na ovogodišnjim juniorskim prvenstvima Istre na kojima su naslove prvaka osvojili Vedran Glavić (Istra Aluminij) u disciplini pojedinačno klasično i Filip Matijašić (Pazin) u bližanju i izbijanju u krug.
Glavić je s osvajanjem pojedinačne titule, te viceprvaka u krugovima, samo potvrdio naslov najboljeg pojedinca ovogodišnjih juniorskih županijskih prvenstava s obzirom na to da je već ranije osvojio zlatne medalje u brzinskom izbijanju, te parovima i štafetnom izbijanju zajedno sa Filipom Šarićem (Pula), dok je u preciznom izbijanju osvojio brončano odličje.

Uz Glavića, Šarića i Matijašića naslov prvaka osvojio je i Dajan Jurman (Pazin) u preciznom izbijanju.

IBS

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.