Pagubice: Proslava zastitnika Sv.Antuna Padovanskog

pagubice_2013U petak, 14. lipnja, odigrao se turnir u mori na kojeg se prijavilo 12 parova. Nakon razigravanja po skupinama te polufinala i finala, prvu nagradu, pršut, osvojili su Đani Škrgat i Vinko Andrejević koji su u finalu pobjedili Rinalda Šestana i Mladena Ćusa koji su za osvojeno drugo mjesto osvojili sir.

Sljedeći dan, u subotu, održao se jubilarni 10.susret svirača i pjevača “Nadalinu u pohode”. Susretom se čuva spomen na svestranog pučkog svirača i velikog njegovatelja istarskih tradicijskih vrijednosti Boža Bernobića svima poznatijeg kao Nadalin iz Pagubic. Program je vodio Alfredo Kocijančić, a nastupilo je 40-ak svirača iz svih krajeva Istre. Susret je prigodnim riječima otvorio načelnik općine Cerovlje Emil Daus koji je ujedno pohvalio Udrugu mladih Pagubice kao najaktivniju udrugu općine Cerovlje.

U nedjelju se odigrao turnir u stolnom tenisu na kojem se natjecalo 16 igrača. Razigravanje po skupinama dalo je 8 četvrtfinalista, a nakon finala pokazalo se da je najbolji Filip Baša. Drugo mjesto osvojio je Denis Glavinić, treće mjesto Goran Lukež, te četvrto Mladen Šćulac. Njima su osim pehara uručene i nagrade sponzora.

Organizator događanja je Udruga mladih Pagubice, pokrovitelj Općina Cerovlje, medijski pokrovitelj Radio Istra. Medijski su podržali TV Nova Pula te portali istarski.hr i ipazin.net.

 

1 komentara na “Pagubice: Proslava zastitnika Sv.Antuna Padovanskog”

  1. vajkkontra napisao:

    PRIMJER KAKO SE OD MIŠA MORE NAPRAVIT SLONA

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.