Park dobiva nove fontane i klupe

Vijeće grada Pazina nedavno je dalo suglasnost gradskoj upravi za rekonstrukciju Parka istarskih velikana u središtu grada. Prije toga, 8. veljače ove godine, održan je javni uvid u projekt rekonstrukcije, zbog ishođenja građevinske dozvole, budući da Grad ovaj projekt namjerava kandidirati za sredstva iz EU fondova. Prema analizi troškova projekt je vrijedan 2,54 milijuna kuna od čega na izvođenje radova otpada 2,34 milijuna kuna, a ostatak se odnosi na projektnu dokumentaciju, nadzor, te konzultantske usluge u pripremi i vođenju projekta.

Cijeli članak pročitajte ovdje: http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/pazin-park-dobiva-nove-fontane-i-klupe-533476

2 komentara na “Park dobiva nove fontane i klupe”

  1. razocaran napisao:

    Fontane. Jebene fontane. Bandićeva škola. Hitamo dva i pol milijuna kuna u uređenje parka. Ma hi ne bi dali da su iz njihovega žepa, nanke za park okoli svoje kuće. Dva i pol fakin milijuna kuna. U park. Od tega Grad daje NAŠIH 500 miljari kun. I to ne viška, nego iz još jenega kredita. Lakoća trošenja naših šoldi uz elegantno zaduživanje. U uređenje malega parkića. Kojega će omanja bagra uneredit prvi vikend. Kojega Usluga more pristojno sredit za par dan i par miljari kun dok se ne zamoremo za bolje. Kretenski idioti koje smo mi postavili i trpimo. Šminka je bitna, ni bitno drugo. Populizam, umjesto zdravega razuma. Kao u prošlim vremenima – natjecanje u velikin vidljivin objektima. Naka narod gleda svaki dan kad pasiva tuda. Ni bitno ča je trubast, još bolje ku takov zustane.
    Totalno razočaranje.

  2. ča_je_siguro_je_siguro napisao:

    odavno nisu niš potrošili na fantasy park?

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.