Patrik Matošević na natjecanju iz fizike riješio sve zadatke bez greške

2Na županijskom natjecanju iz fizike održanom 27. veljače u GSŠJD Pazin, prvo mjesto u kategoriji prvih razreda osvojio je Patrik Matošević (mentor Damir Skok), riješivši sve zadatke bez greške (100%), javljaju iz GSŠJD Pazin.

Patrik je također, na županijskom natjecanju osvojio prvo mjesto iz matematike i informatike. U kategoriji trećih razreda drugo mjesto osvojila je Karla Salamun (mentor Damir Skok), a treće mjesto u kategoriji četvrtih razreda Marin Vernier (mentor Damir Skok).

Uspješni učenici na natjecanju iz engleskog jezika

U srijedu, 26. veljače u OŠ Tone Peruško u Puli, održano je Županijsko natjecanje iz engleskog jezika. Na natjecanju je sudjelovalo petero učenika drugih i troje učenika četvrtih razreda GSŠJD Pazin. Najbolji rezultat, prvo mjesto, ostvario je Adrian Pantina (2.e4) s mentoricom Ines Hrastić. Treće mjesto pripalo je Jeleni Gortan (4.b) s mentoricom Andrejinom Miličić, dok je na četvrtom mjestu bio Matteo Marcan (4.e4) s mentoricom Renatom Pifar Macuka. Šesto mjesto pripalo je Naii Noami Mabel Greblo (2.a), s mentoricom Goranom Družeta.

gssjd.hr/

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.