Pazin: Donirajte hranu ili novac

Gradsko društvo Crvenog križa Pazin sutra provodi 44. sabirnu akciju “Solidarnost na djelu 2016.” kao zajedničku akciju svih društava Hrvatskog Crvenog križa. Ovogodišnja akcija provodi se pod motom “Prepoznajmo one kojima je pomoć najpotrebnija”, a u akciji će se prikupljati hrana, higijenske potrepštine i novac. U prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Pazin od 8 do 17 sati prikupljat će se brašno, ulje, čaj, riža, šećer, sol, tjestenina, juha u vrećici, riblja konzerva, mesna konzerva, marmelada, suhi keksi, te higijenske potrepštine. Prikupljene artikle djelatnici Crvenog križa donirat će osobama u potrebi. Novčani prilozi prikupljat će se od učenika, a u suradnji sa školama na području grada Pazina i općina Cerovlje, Gračišće, Karojba, Lupoglav, Motovun, Sveti Petar u Šumi i Tinjan. Volonteri GDCK Pazin također će primati donacije građana na Trgu slobode u Pazinu od 9 do 14 sati.

Darovani novac koristit će se za nabavu artikala za poklon novogodišnjih paketa koji će se podijeliti osobama u potrebi. Građanima će za donirani novac biti uručen novčani bon. Bon će imati oznaku vrijednosti od jedne ili pet kuna, pripadajući broj, te pečat Gradskog društva Crvenog križa Pazin.

glasistre.hr

3 komentara na “Pazin: Donirajte hranu ili novac”

  1. lopovluk napisao:

    6 kuna početkom svake školske godine se skuplja za CKriž. Djeca donesu novce u školu i onda pitaju di su ti novci i kome su pomogli? Koliko učenika ima OŠ Pazin i sve područne škole? da izračunamo koliko je to novaca. I onda još škola radi posebne akcije za pomoć određenim učenicima slabijeg imovinskog stanja (ča podržavam)

  2. ne naivac napisao:

    Novac, novac. Da, da. Ki će nama donirati novac, i kamo to gre. Zaš imamo državu, ča samo da se plaća Hrvatima u Bi H i za Vatikan? Nikakav novac. Sramota kako se novci rasiplju i onda se traži od djece da se donese. Priča za naivne.

  3. ča_je_siguro_je_siguro napisao:

    trenutno je najpotrebnija pomoć istra inspirit parku

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.