Pazin i Žminj već u podne ispraćaju staru godinu

zminj_docek_2012Nova godina već danas u 11 sati stiže u otočnu državu Kiribati na Pacifiku, a samo sat kasnije, u podne, slavit će je te Staru godinu ispraćati Pazinjani i Žminjci, koji su se očito poveli za dugom i slavnom tradicijom Fužina. A tko se još nije odlučio gdje će proslaviti Novu godinu, u intimnom okruženju svog doma ili među društvom, zadnji mu je trenutak za to.

Meteorolozi za danas predviđaju sunčano, ali s porastom naoblake, uz slabu i umjerenu buru. Bit će svakako suho vrijeme, bez kiše nad Istrom.

U žminjskoj Areni na sajmištu drugu godinu za redom priređuje se doček Nove godine “Jušto u podne”. Atmosferu će zagrijevati gustafski alter ego Veterinari. Nakon podnevne zdravice svoju će dnevnu štalu prirediti Gustafi. U nastavku publiku će za doček Nove pripremati Amaro Band.

Doček u podne u Pazinu pod nazivom “Zbogom Stara godino!” će se odvijati u velikom šatoru na platou iznad Pazinske jame, podno hotela Lovac. U 11 sati uz prigodni program počinje izvlačenje nagradne igre Glasa Istre, a u podne je ispraćaj uz zdravicu gradonačelnika Renata Krulčića i župana Valtera Flega. Zabavni program nastavit će se do kasnih poslijepodnevnih sati, a nastupit će The Night Express band, Serđo Valić, Fantasy band i Pergola band.

U Puli se slavi na čak tri gradska trga – na Forumu od 22 sata kreće zabava uz Jinxe i The Night Express. Od 19 sati na Portarati nastupaju Band Muha, Veco & Company, a na Karolini, od 20 do 5 sati, odvijat će se dub step i reggae program Seasplasha.

Porečani će Novu dočekati uz Tonyja Cetinskog na Trgu slobode. U Rovinju za novogodišnju noć na Trgu maršala Tita nastupaju domaći Trio Evolution, No Limits i Feedback. Na umaškom Trgu slobode su DJ-evi, a od 22.30 Lidija Bačić.

Naravno, da ima onih koji su usmjereni na intimniju večeru u nekom od istarskih restorana. A prema afinitetima i vlastitom džepu, dovoljno je lokala na kojem svatko može dočekati 2014. godinu.

glasistre.hr

1 komentara na “Pazin i Žminj već u podne ispraćaju staru godinu”

  1. ika napisao:

    koliki su troškovi organizacije jedne takve organizacije? Drago m ije da se ljudi vesel, ali mi je isto drago da se građanima ne povećavaju pirezi u jednoj ovako teškoj materijalnoj situaciji. U gradu u kojem se smajuje broj zaposlenih i obrta, upitno je stvarati nove troškove, za koje je upitno da su potrebni.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.