Pazin i Labin: Marihuanu uzgajali u stanu i šumi

Pretragom kuće na području Pazina pazinska policija pronašla je sedam stabljika indijske konoplje, dok je labinska policija pretragom šumskog predjela u blizini mjesta Snašići, na području Labina, pronašla čak 30 stabljika te biljke.

Sedam stabljika pronađeno je 28. lipnja u spavaćoj sobi, a uzgajao ih je 46-godišnjak iz Splita koji u kući živi s 44-godišnjakinjom iz Pazina. Nju pak policija tereti zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o oružju budući da je prilikom pretrage pronađeno 138 komada streljiva. Muškarac je nakon kriminalističkog istraživanja 1. srpnja priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske u Pulu.

Za nasad 30 stabljika indijske konoplje u šumi kod Snašića policija je kazneno prijavila 31-godišnjaka i 25 -godišnjakinju, oboje iz Labina. Policija je utvrdila da su indijsku konoplju posadili sredinom svibnja ove godine s ciljem daljnjeg korištenja pa im slijedi kaznena prijava za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Muškarac se tereti i za kazneno djelo omogućavanja trošenja droga jer je 25-godišnjakinji dao na uživanje marihuanu u više navrata.

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.