“Pazin na dlanu” ide dalje

Pazin na dlanuNakon dvomjesečne stanke odlučili smo nastaviti s publiciranjem mjesečnog informativnog letka o događajima u Pazinu: “Pazin na dlanu”. Jedan od glavnih razloga ove pauze bio je taj što nije bilo dovoljno događaja za objavu tijekom rujna i listopada, odnosno organizatori nisu na vrijeme dostavljali informacije o onome što planiraju organizirati.

Letak će, kao i do sada, sadržavati informacije o svim događajima za javnost koji će se održati u gradu i bližoj okolici, od izložbi, koncerata, različitih manifestacija, predstava i kino predstava do sportskih događanja. Ovim putem pozivamo sve profitne, neprofitne, javne i privatne organizacije i ustanove da nam svaki mjesec, do 25.-tog u mjesecu, dostave podatke o onome što će organizirati u narednom mjesecu.

Najava u info letku potpuno je besplatna za sve organizatore, osim ukoliko žele sponzorirati tisak letka te time osigurati širu distribuciju. Pazin na dlanu objavljivat će se u digitalnom obliku (pdf format) na raznim web stranicama, i u tiskanom obliku na oglasnim pločama Grada Pazina i Turističke zajednice. Potrudit ćemo se tiskati ga u dovoljno primjeraka kako bi osigurali i distribuciju po frekventnim mjestima u gradu (škole, tržnica, kafići, prostori gradskih udruga…).

Osmišljavanje motiva naslovnice ponovno ćemo prepustiti svim zainteresiranima kako bi kreativci dobili priliku za vlastitu promociju, a “Pazin na dlanu” svježi identitet svakog mjeseca.

Sve informacije o događajima i ideje za naslovnicu (ili čitav letak) šaljite redovito u Turističku zajednicu na [email protected], ili u Grad Pazin na [email protected].

Na iste adrese slobodno šaljite i svoje prijedloge za poboljšanje i unaprjeđenje ovog info letka i njegove distribucije.

Grad Pazin i Turistička zajednica

© iPazin.net portal 2001. - 2024.