Pazin na sedam dana postaje epicentar glumačke edukacije u regiji

Dramski studio Tirena danas je objavio program devetoga Kazališnoga kampa, koji će se od 31. srpnja do 6. kolovoza održati u Pazinu, koji će na sedam dana postati epicentrom glumačke edukacije u regiji. Kazališni kamp jedinstveni je hrvatski kazališni projekt koji na jednome mjestu okuplja profesionalce, dramske pedagoge i mentore, voditelje dramskih edukacija i različitih formacija, ali i same mlade željne kreativnoga rada i novih iskustava u umjetničkim poljima.

Četiri potpuno različite radionice održat će se ove godine: Od ideje do kazališne predstave, Kazalište i moć, Interaktivno kazalište te Kazalište i prostor, čiji su voditelji priznati hrvatski kazališni stručnjaci, pedagozi, dramaturzi i redatelji.

“Ove godine otkrivamo kako napraviti kazališnu predstavu, kako dramske tehnike upotrijebiti u nastavi različitih predmeta ili prevenciji nepoželjnog ponašanja, kako kreativno provesti slobodno vrijeme?”, poručuje Ines Škuflić Horvat, voditeljica Kampa, dok Darko Horvat, koordinator projekta poručuje: “Na kampu ćete učiti o glumi, režiji, dramaturgiji, pjevanju i plesu, kako igrom i improvizacijom doći do teksta i predstave, kako osvježiti nastavni proces i voditi dramsku grupu!”

Prijave traju do 15.srpnja, odnosno do popunjenja radionica, putem elektroničke pošte darko@kazališni-kamp.com, a kotizacija koja uključuje sve radionice, obroke i 7 noćenja, iznosi 2.250,00 kn. Više informacija na www.tirena.hr te uskoro i na službenim stranicama kampa www.kazalisni-kamp.com

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.