Pazin: Proslava praznika rada

praznik rada plakatU srijedu, 1. svibnja, Grad Pazin i MC Indians Croatia organiziraju prvomajsku feštu na livadama bivše vojarne u Pazinu (ulica 154. Brigade Hrvatske vojske). Zajedničko druženje započinje u 11:00 a traje do 20:00 sati. Uz nezaobilazan besplatan grah, za posjetitelje smo pripremili sportske igre poput pljočkanja i stolnog tenisa, animaciju uz štafetne igre za djecu i radionice za djecu u ranim popodnevnim satima, a u jutarnjima satima na igralištu će se odvijati košarkaški turnir Škole košarke. Čitavu proslavu pratit će živa glazba, a od 16.00 sati koncert Riječke grupe Tri kralja.

praznik rada plakat

iPazin.net

6 komentara na “Pazin: Proslava praznika rada”

 1. . napisao:

  Praznik jada nažalost, a ne rada.

 2. proleter napisao:

  Dali će netko odgovarati što u ovom Programu Grada objavljenom na plakatu nisu zapisani nastup Limene glazbe Pazin sa Budnicom niti tradicionalna MTB biciklijada u Troštima ?!

  1. Njurgajmo napisao:

   Citiram tekst: “U srijedu, 1. svibnja, Grad Pazin i MC Indians Croatia organiziraju prvomajsku feštu na livadama bivše vojarne u Pazinu …” A na plakatu lijepo stoji da je mjesto dogadjanja bivsa vojarna i kako sam ja shvatila cilj plakata je bio poziv na ti druzenje. Budnica i biciklijada bile su na nekim drugim lokacijama, zar ne? Svaka cast Limenoj glazbi, ali ne trazimo dlaku u jajetu i citajmo s razumijevanjem!

 3. Milenko napisao:

  Zašto bi odgovarao? Biciklijada je bila. Nastup limene je neophodan? Odmah smijenit pročelnika za kulturne djelatnosti. Više lima, manje gemišta…

 4. Zabrana napisao:

  Predlažem limenoj glazbi da se malo trgne, nek naprave napokon više skupštinu, nek izaberu novo i mlađe vodstvo… Sa tom starom ekipom mislim da za 5 godina ni neće bit limene glazbe.

 5. mjesniodbor napisao:

  Primjereno bi bilo da su organizatori ovog programa Grad Pazin i Mjesni odbor Pazin.
  MC Indians, kao i ostale udruge, samo suorganizator u pojedinom dijelu programa.
  MO Pazin nije iskoristio priliku da se u ovom slučaju iskaže pred javnosti i da članovi vijeća MO doprinesu svojim strankama u predizbornoj kampanji.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.