Pazin: u subotu humanitarni koncert ‘Istra bl. Francescu Bonifaciu’

Humanitarni koncert pod nazivom ‘Istra bl. Francescu Bonifaciu’ – 70. obljetnica mučeničke smrti (1946.-2016.) održat će se u Pazinu u sportskoj dvorani Pazinskoga kolegija, u subotu, 3. prosinca, s početkom u 18 sati.

Cijena ulaznica za koncert stajat će 30 kuna, a prodavat će se po svim župama u Istri te na dan koncerta na blagajni sportske dvorane Pazinskoga kolegija.

Kupnjom ulaznice pomažete Caritasu Porečke i pulske biskupije za kupnju bolničkih kreveta palijativne skrbi Istarske županije.

U sklopu koncerta podijelit će se i stipendije Zaklade ‘Bl. Miroslav Bulešić’ učenicima osnovnih i srednjih škola, studentima i doktorantima.

Organizator koncerta je Caritas Biskupije porečke i pulske.

Na koncertu će nastupiti: Učenici Pazinskoga kolegija, Župni dječji zbor „Mali sv. Jurja” ‒ Stari Pazin, Vokalna skupina „XL” ‒ Labin, Dječji zbor „Minicantanti” ‒ Labin, Folklorno društvo „Pazin” ‒ Mali folkloraši, Dječji župni zbor „Sv.Peregrin” – Umag, Dječji zbor Osnovne škole Vladimira Gortana Žminj, Zbor „Harfa sv. Nicefora” ‒ Pićan, Grupa „Oton” ‒ Pula, Dječji župni zbor „Marijine zvjezdice” ‒ Sv. Petar u Šumi, Mali župni zbor „Nar” ‒ Lindar, Dječji zbor „Krijesnice” ‒ Pazin i Dječji zbor „Tarski tići” – Tar.

ipress.rtl.hr

2 komentara na “Pazin: u subotu humanitarni koncert ‘Istra bl. Francescu Bonifaciu’”

  1. Elvis napisao:

    Za vas koji ste s auton došli na koncert: ni dosta zavisit krunicu na retrovizor, treba znat i vozit.

    1. GoGz napisao:

      Točno tako! Baš me zanima kako bi Hitna izašla iz kruga bolnice da je trebalo intervenirati. Znam da izlaze i na kružni tok, ali cesta preko puta Kolegija je bila tako zakrčena parkiranim automobilima da bi sigurno zaglavili.

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.