Pazinac Paolo Rigo najbolji biciklist Zagreba i MTB junior u Hrvatskoj

2Pazinac Paolo Rigo, koji trenutno vozi za zagrebačku ekipu BGK Tuškanac, proglašen je za najboljeg biciklista za proteklu godinu u izboru Zagrebačkog biciklističkog saveza. Rigo je osvojio državna prvenstva u olimpijskom cross countryju, maratonu i XCPP kategoriji te je bio drugi na državnom prvenstvu “Uspon na Učku” i osvojio Kup Hrvatske. Proglašen je i za najboljeg juniorskog MTB XC vozača u Hrvatskoj za 2012. godinu.

Ove godine je u dresu reprezentacije sudjelovao na Svjetskom prvenstvu u Austriji. Kao član mountain bike reprezentacije nastupit će iduće godine na Svjetskom prvenstvu u Africi.

glasistre.hr


foto: Markus Prinz Photography

2 komentara na “Pazinac Paolo Rigo najbolji biciklist Zagreba i MTB junior u Hrvatskoj”

  1. Anonimno napisao:

    Pazinac ili forsi ipak Pazinjan?

    1. cesko_jr napisao:

      Vec je bilo diskusije na iPazinu o temu. Ovako, nikad nisan doma cu svoje da recu Pazinjan, nego Pazinac. Vajk kad san pita noneta je reka da je Pazinac, drugi nono je reka da je Staro Pazinac a nona da je Pazinka. Do kad ja tu pisen naslove a ne ti ce pisat Pazinac, a novinar GI je isto tako napisa (naravno kad preuzimam onda postujen kako je novinar napisa). Ca se tice te teme, slobodno hoj na search, jer necemo spammat (znaci zatvorena je tema ca se tice tega ali vec kad si napisa neka bude) po uspjehu Paola. Čestitke Paolo i naravno jos uspjesniju 2013.!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.