Pazinci izgubili šest razlike od prvaka druge lige zapad ekipe Kastva

Prvo poluvrijeme pazinski košarkaši nisu odigrali dovoljno angažirano u obrani i iz navedenih razloga gubili su sa 17 razlike. Međutim drugo poluvrijeme bilo je dobrih poteza za publiku. Posebno je gledatelje oduševio Mauro Levak koji je fintom Ratka poslao na čevape i u istom potezu pogodio na drugi obruč uz dodatno slobodno bacanje. Standardno dobro odigrali su njegovi kolege juniori Guštin, Marko Krulčić, Zajc te Erik te senior kapetan Daus. Došli su Pazinci i na dva, tri koša razlike ali Benković koji igra na dvojnu licencu i za Kvarner te nedostatak odsutnih igrača u obrani Jerka Ćus ili Hekića ili Gregora Beline u napadu razlog je što nisu pobijedili prvaka druge lige zapad Kastav kojemu slijede kvalifikacije za prvu ligu. Mladi Pazinci ove godine stjecali su iskustvo kako bi druge godine borili se za prvaka druge lige zapad.

KK Pazin – KK Kastav – 84- 90 ( 22-33, 12-18, 27-18, 20-21) Suci. Koraca, Milin i Golić

KK Pazin: Ančić, Udovičić , Baća 2, Zajc 16, Marko Krulčić 17, Guštin 20, Daus 12, Jakus, Erik 12, Luka Krulčić, Levak 5, Lukšić.

KK Kastav: Miletić 16, Danković 8, Dobrić 10, Gustovarac 4, Mohorić, Benković 22, Bešić 11, Marinčić 4, Ratko 13, Kusturin.

 

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.