Pazinci nakon velike borbe pobijedili Škrljevo

KK Puris PazinPazinci su znali da ih čeka tvrda utakmica, da im dolazi u goste iskusna ekipa sa pet igrača koji su igrali i kvalifikacije za prvu ligu i da također željno i gosti iščekuju pobjedu. Mladost (uz „Jadran“, koji ima i jednog starijeg bivšeg pazinskog igrača, Čekadu, Pazinci su uvjerljivo najmlađa ekipa lige a svi igrači su iz vlastitog pogona) i brzina ekipe u cjelini bila su pazinska prednost i u pripremi utakmice uz obranu to su isticali kao svoju prednost.

Utakmica je obostrano protekla u velikoj borbi i nervozi. Upravo suprotno od rezultata po četvrtinama domaćini su najveću prednost imali u prvom poluvremenu od šest razlike, a gosti isto toliko u drugom poluvremenu. U zadnjim minutama Pazinci su održavali i sačuvali prednost od tri koša razlike. Kod domaćina svi zaslužuju pohvale jer su pustili srce na parketu, ali posebno i to zbog odlične igre u obrani treba istaknuti kapetana „Šukija“ Aleksandra Krstića. Kod gostiju uz neumornog playa Vunića treba istaći dojučerašnje pazinske košarkaše Danka Radana i Hrvoja Grabovca. Treba naglasiti da će nakon ostvarenoga imperativa pobjede u današnjoj utakmici (uz održavanje čvrstine i poboljšanje igre u obrani) Pazinci će sigurno poboljšati koncentraciju i mirnoću igre u napadu u narednom razdoblju.

Pazin – Utakmica 4.kola A2 lige košarkaša –zapad: Puris – Škrljevo 71:68 (17:18, 11:12, 25:24, 18:14). Dvorana Pazinskog kolegija. Gledatelja 100. Suci: Terlević (Rijeka), Barić (Novigrad).

Puris: Krstić 17, A.Ćus 3, P.Ćus 3, Curilović, Fonović 17, Tomac 10, Daus 10, F.Gržinić, Opašić, Hekić 9, N .Gržinić, Sopta 2.

Škrljevo: Bolić 6, Šarčević 7, Ban, Barčić, Černjeka 2, Vunić 12, Grabovac 18, , Parun 5, Milotić, Radan 8, Dadić 10, Biondić.

Trice: Puris 7 (Krstić 2, Tomac 2, Daus 2, P.Ćus), Škrljevo 3 (Grabovac 2, Šarčević).

Osobne pogreške: Puris 25, Škrljevo 22.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.