Pazinci rutinski pobijedili uoči derbija u subotu u Pazinu s Crikvenicom

U odgođenoj utakmici (zbog pucanja table na prethodnoj utakmici i nemogućnosti nabave i montaže u kratkom vremenu) zamalo na poluvremenu isti scenarij (ali ovaj puta zakucavanje domaćih rezultiralo je posljedicom “da se koš samo nakrivio” što je otklonjeno nakon kraćeg zastoja, zbog čega se odužio početak drugog poluvremena).

Početak utakmice protekao je u boljoj efikasnosti domaćih koji nakon prve četvrtine vode sa 21-17. Ipak u drugoj četvrtini odličnom obranom ( sa primljenih deset koševa) gosti tricom Anta Ćus dolaze u vodstvo i poluvrijeme završavaju vodstvom od 37-32. U trećoj četvrtini gosti povećavaju vodstvo na deset razlike i kontroliraju utakmicu do kraja i konačnih 82-71.

Cijela ekipa od kapetana Jerka Ćusa koji je dirigirao obranom do najefikasnijih Tome Grbića i Andra Krstinića i najmlađeg Paola – Paje Ančića zaslužuje pohvale za timski duh. Kod domaćina se u napadu istakao Andro Nuić u pojačanoj koncentraciji gostiju u obrani na Protegu i Konjevića. Ovom pobjedom Pazinci su na korak za Crikvenicom i eventualnom pobjedom u subotu izjednačili bi se sa njom na tablici ( u grupi ekipa u kojoj su sa porazom manje i Rudar i Istrauni). Pazinci vjeruju da u subotu u 20,30 uz pomoć vjernih navijača mogu zadržati neosvojivost u pazinskoj školsko gradskoj dvorani.

KKGS

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.