Pazinci u podne ispraćaju Staru godinu

pazinizzraka“Doček u podne – zbogom Stara godino!” naziv je fešte kojom će u utorak, 31. prosinca, Pazinci simbolički ispratiti Staru godinu i pripremiti se za doček Nove, dnevnim programom u grijanom šatoru od tisuću kvadrata na platou iznad Pazinske jame odnosno ispod hotela Lovac.

Program uz pokroviteljstvo Grada Pazina organizira glazbeni promotor Veseljko Buić, a jutarnje veselje za najstarije Pazince, one iz umirovljeničke generacije, počinje već u 8.30 sati ujutro. Zatim će u 10.30 za djecu nastupiti mađioničar Stefano, a u 11 sati uz prigodni program počinje izvlačenje nagradne igre Glasa Istre.

Simbolični ispraćaj Stare godine dogodit će se točno u 12 sati uz zdravicu pazinskog gradonačelnika Renata Krulčića i istarskog župana Valtera Flega, a zabavni program nastavit će se do kasnog popodneva.

U glazbenom dijelu programa nastupit će The Night Express, Serđo Valić, Fantasy band i Pergola band, a organizator najavljuje i bogatu ponudu jela i pića.

Za posjetitelje pazinskog “dočeka u podne” organizirana je i autobusna linija koja će uz cijenu od pet kuna tijekom jutra pa sve do popodneva voziti od Spomen doma preko Lovca do parkirališta bivše Pazinke i natrag, a tijekom dana radit će i zip-line preko Pazinske jame.

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.