Pazinci vrlo dobri na turnirima u Šibeniku i Pazinu, Oliva iz Vodnjana u kategoriji U 11 osvojila turnir u Pazinu

Polaznici pazinske škole košarke pod vodstvom Darija Lukšića i Tanje Ančić za uličnicu su bili gosti na 19. turniru Nacionalni park Krka povodom grada dana Šibenika. U jakoj konkurenciji vršnjaka pet premijer ligaša osvojili su dobro četvrto mjesto nakon što su u skupini pobijedili Cibonine “vučiće” sa 36-29 i izgubili od domaćina ŠK Dražen Petrović Šibenik sa 27-43 u borbi za treće mjesto nakon velike borbe prema pisanju portala organizatora izgubili su od ŠK Split sa 26- 31.

Konačan poredak
1. Šk Zadar
2. Šk Dražen Petrović
3. Šk Split
4. Kk Pazin
5. Šk Alkar
6. Šk Vučići

Pazinci su organizirali i Uskršnji turnir još mlađih polaznika škole košarke u mini košarci. Nakon dva dana Pazinci su ostvarili lijep rezultatski uspjeh. Od četiri pobijedili su tri utakmice i osvojili uz jedan poraz treće mjesto. Razlog je što su kao prvi u skupini u poluzavršnici tijesno izgubili od ekipe iz Italije CMB San Giovanni di Valdarno, ali su u utakmici za treće mjesto pobijedili tijesno FSV iz Rijeke 33-32. ( nakon što su ih uvjerljivo pobijedili prvi dan u skupini). Dominatno je turnir osvojila uigrana ekipa Olive iz Vodnjana pobjedom nad gostima iz Toscane sa 48-25. ( prvi dan u skupini pobijedili su ih osam razlike). Peto mjesto pobjedom nad ŠK Crikvenica osvojila je ekipe KK Pula 1981.

Nastavljaju se aktivnosti mladih pazinskih košarkaša. Dok ekipa U 11 ide u Toscanu na međunarodni turnir 21 ekipe ( pored najjačih ekipa iz Italije igraju ekipe iz Izraela, Poljske, Rumunjske, Srbije, BIH, Finske…) ekipa U 9 igra završnicu prvenstva Hrvatske u Pazinu. Nakon toga slijedi završnica prvenstva Hrvatske za kategoriju U 11. Također ide se na turnir u Belišće na kojem nastupaju sa šest ekipa. Domaćin ekipa KK Belišće je za 25 obljetnicu turnira pored tradicionalno poznate četiri ekipe pozvao i ekipe Slobodu iz Tuzle i ekipu Sombora.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.