Pazinjan Ivan Bubić državni tajnik u Ministarstvu gospodarstva

dscf44921.jpgIvan Bubić, dosadašnji direktor podružnice Fine, ranije direktor Zavoda za platni promet u Puli danas je na zatvorenom dijelu sjednice Vlade imenovan državnim tajnikom u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Bubić je izbor novog ministra gospodarstva Đure Popijača, koji je stigao iz redova Hrvatske udruge poslodavaca.

Pazinjan Bubić je član HDZ-a a više godina je i član predsjedništva Županijskog odbora istarskog HDZ-a.

Dražen Ivanušec imenovan je privremenim predstojnikom Ureda za središnju javnu nabavu Vlade RH, do imenovanja predstojnika temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju. Donesen je također i Zaključak kojim imenovani za vrijeme obavljanja poslova i zadataka spomenutog položaja neće obavljati poslove i zadatke položaja ravnatelja Uprave za javnu nabavu u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva.

Na prijedlog ministra gospodarstva, rada i poduzetništva dužnosti dosadašnje državne tajnice u tom ministarstvu razriješena je Vera Babić, a državnim tajnicima imenovani su Ruđer Friganović, Krešimir Rožman te Ivan Bubić, stoji na kraju priopćenja sa zatvorenog dijela sjednice. (H/Ipress)

18 komentara na “Pazinjan Ivan Bubić državni tajnik u Ministarstvu gospodarstva”

 1. tomcub napisao:

  to!!! napokon, ima Boga

  1. H napisao:

   to!!!liko o tvojoj nezavisnosti

   Inače čestitam Bubiću i drago mi je da je napredovao.
   Ali žao mi je da se na tom mjestu našao u najtežim vremenima kada je država u neviđenoj krizil, pa će s ostalim HDZenjarama na kraju ipak popapati kakicu koju su izasrali njegovi stranački kolege i prethodnici.

   Ivane žemi ti puno uspjeha i sreće među svim tim lešinarima

   1. xyz napisao:

    ni tajna da su nezavisni bili za Bubića

 2. legija napisao:

  bit će love! pali djakuzi frigaj lignje stižemo!

 3. wtf napisao:

  a ča nam taj more pomoć s tom funkcijom? bolje da je kakov tajnik ministra kulture ili kakova socijalna skrb. :-)

 4. Josip napisao:

  Super. To more bit samo dobro za Pazin.

 5. mnn napisao:

  Super za Bubića. nadam se da će to biti dobro i za Pazin.
  ali
  Nekako prvo ča mi je palo na pamet je bilo da je on istu svar napravi 1993 kad su radnike iz Pazinke slali doma on je dobi delo u FINI a sada kad šalju radnike iz Fine doma (i to ne mali broj) on odlazi iz iste. Pravi kapetane napušta brod kji tone ili možda da.

  1. n napisao:

   neven, si ti?
   samo ča je kapetan ovog broda neki drugi…Bubić ni na čelu Fine u državi…
   ča biš ti napravi u njegovoj situaciji?

  2. baba napisao:

   bravo slažem se sa ovim komentarom. jako “sretan čovjek” uvijek zbriše na vrijeme – slučajnost ili dobro uvlačenje u …

  3. casnik napisao:

   stvarno,vajk pobjegne,ni moga nać lakše delo,ministarstvo gospodarstva cvjeta:-)

 6. gavran napisao:

  Ne može za gradonačelnika Pazina al može u ministarstvo……interesantno.
  U Pazinu kakav narod takva vlast. Imamo gradonačelnika ispod razine osnovne škole, a drugi kandidat odlazi, pazite! u ministarstvo gospodarstva – ne bilo koje. Taj kandidat nije pasa u Pazinu samo zato jer Pazinci glasaju samo za jednu stranku (ids) bez obzira kakav je tko čovjek! Ja san uvjeren da bi u Pazinu Kiki bio gradonačelnik da je iz ids-a. I sad vuć za ruku tog kandidata kojeg smo odje**** da nešto napravi za nas. Pa to je licemjerje! Ovaj na razini ispod osnovne škole neka to dela! Za to je dobro plaćen!

  1. wtf napisao:

   potpisujem

  2. ENOLA napisao:

   Drago mi je za njega…… Pazin ima vlast koju ZASLUŽUJE nesposobnu…….Kantajte pazinci mladost Vas ne čeka…….

  3. ank napisao:

   “Ja san uvjeren da bi u Pazinu Kiki bio gradonačelnik da je iz ids-a. I sad vuć za ruku tog kandidata kojeg smo odje**** da nešto napravi za nas.”

   Tako dobro rečeno, a nažalost tako istinito :(

  4. mprodan napisao:

   Kratak i jasan sazetak pazinskog politckog zivota. Da su na jednoj strani najveci ekonomski i politicki umovi danasnjice, a na drugoj kandidat IDS-a, pazinjani ce glasati za opciju dva jer “to su naši, domaći, istrijani”. :D Valjda je Bubić sa marsa.

  5. sova napisao:

   treba vuć svakega ki je iz pazina da nešto napravi, ionako smo mi istrijani ispodprosječno zastupljeni. Srat po Krulčiću je pase, mladić se pokaza ok, još kad bi sva gradska kamarila stala iza njega, da more neradnike maknut na neku manje važnu (plaćenu) funkciju (otkazi ne, jer to je katastrofa za ljude danas)… zaspravlje, najbolje bi bilo da krulčić bude nezavisni i da ga podrže sve (neovisno o stranačkim bojama) pozitivno-misleće-sposobne snage grada koje su preostale (koje nisu otišle iz ovog emigrantskog grada)

 7. zbunjen napisao:

  Baš se lijepo uklopila Božićna čestitaka sdesna.

 8. malimate napisao:

  stija bin znat malo koliko je to g. bubić upućen u gospodarstvo….dela je u pazinki …firma je propala….pa se prebaci u finu….. pa očito oped firma propada…. a niš sad je na redu i gospodarstvo hrvatske…..
  …oped neka politička slagalica kod podjele fotelja.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.