Pazinjan rankunom protiv ovrhe: nije pustio policiju i sudskog ovršitelja u dvorište

Pokušaj ovrhe izbezumio je 68-godišnjeg Pazinjana koji je, na kraju, uzeo rankun i zaprijetio sudskoj ovršiteljici, 34-godišnjoj Buzećanki.

Drama se odvijala u srijedu u jutarnjim satima, između 9.30 i 10 u ulici Josipa Voltića u Pazinu. Policijski službenici Policijske postaje Pazin pružali su asistenciju prilikom provođenja ovršnog postupka. No, kada je 68-godišnji ovršenik odbio otvoriti ulazna vrata dvorišta, sudski ovršitelj naložio je bravaru promjenu brave kako bi se moglo ući u dvorište. U tom je trenutku 68-godišnjak uzeo rankun i podigao ga u smjeru sudskog ovršitelja, 34-godišnjakinje s područja Buzeta, prijeteći kako neće nikome dopustiti ulazak.

Pazinska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjakom iz Pazina i utvrdila osnovanu sumnju kako je počinio kazneno djelo sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti.

Sukladno Ovršnom zakonu, 68-godišnjaku je sudski ovršitelj izrekao novčanu kaznu u iznosu od 10 tisuća kuna, a protiv muškaraca slijedi i kaznena prijava u redovnom postupku, javlja PU istarska.

1 komentara na “Pazinjan rankunom protiv ovrhe: nije pustio policiju i sudskog ovršitelja u dvorište”

  1. Ja napisao:

    Što su mu uzimali, jel ovrha radi televizije. Tada se svakako slažem sa njegovom reakcijom, ajmo novinari, malo ispitat priču, ne pejstat glasistre

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.