Pazinjani proglasili najbolje sportaše

ana_lepinjica_marko_sisovic_2015Tradicionalno u veljači, a prvi put u polivalentnoj dvorani novoizgrađene gradske školske dvorane, u organizaciji Zajednice sportskih udruga u četvrtak je održana svečanost proglašenja najboljih sportaša grada Pazina za 2014. godinu kojoj su nazočni bili mnogobrojni pazinski sportaši i njihovi gosti.

Središnji dio večeri pripao je rukometašici Ani Lepinjica, mountain bikeru Marku Šišoviću, odbojkašicama Pazina i nogometašima Pazinke Pazin, koji su ponijeli titule najboljih za prošlu godinu u četiri prestižne kategorije, sportašica, sportaš, ekipa i momčad.

Zasluženo, pogotovo ako se pogleda put od gubitnika do pobjednika koji su prošli unatrag nekoliko godina, nagradu za najbolju momčad u godini koja je iza nas podigli su nogometaši Pazinke. Oni su, pak, pod vodstvom trenera Damira Buršića rezultatima vratili ugled i renome koji pazinski nogomet uživa na Poluotoku. Lani su postali prvaci Prve ŽNL, a u jesenskom dijelu upustili su se u borbu s klubovima Međužupanijske lige.

Na svečanosti je tradicionalno predstavljena i nagrađena prava plejada perspektivnih pazinskih sportaša: Zita Jurić (odbojka), Tereza Vretenar (rukomet), Nikola Krnjus i Ema Guštin (košarka), Nikola Ivetac (nogomet), Martina Defar i Jurica Vuković (sportsko penjanje), Petar Guštin (boćanje), Karin Ćorović i Sandi Švić (karate) Noel Pilat (MTB), Alma Franković i Miljenko Potpara (kickboxing), Mateo Žufić (endurance)

Fešta pazinskog sporta bila je prigoda da se uruči posebna nagrada i priznanje Školskom sportskom društvu Mladost, koje djeluje pri Osnovnoj školi Vladimira Nazora, za impresivna ostvarenja i rezultate u lanjskoj godini.

glasistre.hr

2 komentara na “Pazinjani proglasili najbolje sportaše”

  1. kontrasvih napisao:

    Svima srdačne čestitke!!!
    nadam seda će uskoro i treneri počet dobivat zaslužena priznanja! Ali oni koji stvore rezultate a ne oni koji se njima kasnijehvale! Samo tako dalje lipi mladi pazinjani

  2. Mare napisao:

    cestitke pobjednicima i svim nominiranima !

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.