Pazinjanima četiri prva mjesta

mtb_istra_ciklokros_2011.jpgU organizaciji BK Sveta Nedelja 16.01.2011 održano je Nacionalno prvenstvo Hrvatske u ciklokrosu. Preko sto natjecatelja pretežito cestovnjaka natjecalo se za titulu prvaka Hrvatske u ciklokrosu. Najviše natjecatelja bilo je u početnicima i kadetima što pokazuje da Hrvatska ima budućnost u tom sportu.

Uvjeti na stazi bili su idealni s obzirom na godišnje doba i lokaciju staze vrijeme sunčano staza malo zemlje-blata, asfalta, kamenja, betona, prepreka te nošenje bicikla, a sve prema specifikaciji i UCI pravilima.

U elit kategoriji Bruno Radotić iz Meridiana – Kamen pazin zauzeo je drugo mjesto iza pobjednika Đanija Simčića iz BGK Tuškanac.

Kod početnika U 13 pobjednik je Karlo Brajković iz BK MTB ISTRA PAZIN, kod početnika U 15 pobjednik je David Ferenčić iz BK MERIDIANA-KAMEN Pazin, kod kadeta treće mjesto osvojio je Sandi Bažon iz BK MTB ISTRA-PAZIN , kod veterena A pobjednik je Tino Smoković iz BK MTB ISTRA PAZIN, kod veterana B pobjednik je Veljko Brajković iz BK MTB ISTRA-PAZIN dok je Matić Nikola iz istog kluba zauzeo treće mjesto, kod natjecateljica juniorke drugo mjesto zauzela je Antonela Ferenčić iz BK MERIDIANA-KAMEN Pazin.

Kod kadeta Dominik Anđelini iz MERIDIANE – KAMEN Pazin zauzeo je 7 mjesto,Petar Kozlović 12 mjesto, Marko Bertetić BK MTB ISTRA PAZIN 15 mjesto, kod juniora 4 mjesto osvojio je Paolo Rigo iz BGK Tuškanac, kategorija U 23 Mauro Hrasnik MERIDIANA – KAMEN zauzeo je 6 mjesto, Luka Rigo iz BGK Tuškanac osvojio je 7 mjesto, a u kategoriji Veterani B Davor Zorko zauzeo je 4 mjesto.

Puno Pazinjana i potomaka MTB ISTRA – PAZIN koji od ove godine voze za nove klubove iz Hrvatske pokorili su Hrvatski ciklokros, javljaju iz MTB Istra – Pazin.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.