Pazinjanka Dinela Kazalac ušla u polufinale Zvjezdica

U četvrtoj epizodi ‘Zvjezdica’ prolaz u polufinale zaslužilo je troje od deset natjecatelja, a oni su Martin Kosovec, Lucija Delić i Pazinjanka Dinela Kazalac! javlja RTL.

Na pozornici popularnog RTL-ovog showa u subotu navečer svoj je talent pokazalo ukupno deset kandidata i svi su redom bili odlični, što znači da  stručnom sudu nije bilo nimalo lako. Žiri je bio toliko oduševljen i neodlučan da je čak petero kandidata dobilo po pet glasova te su borbu za prolaz nastavili a capella.

Treća natjecateljica, koja odlazi u polufinale je Dinela Kazalac, koja je energičnim i dinamičnim nastupom kupila glasove žirija. „Iako u početku nije bilo sve točno, od sredine pjesme ti si naprosto ubila i bila si točna, fantastična! Od sredine pjesme  postala si druga pjevačica, bilo je savršeno i hvala ti na tome“, izjavio je Luka Nižetić, a njezinu je kvalitetu prepoznala i Indira. „Tu je strast, odlična dinamika i to volim čuti, razvalila si i to mi se sviđa!“, otkirla je popularna pjevačica, piše RTL.

Dinela (12) je multitalentirana djevojčica, pjeva, svira klavir, radi video tutoriale o šminkanju te ima i vlastiti YouTube kanal. Kada odraste voljela bi postati pjevačica, no ako to ne uspije, onda bi voljela raditi kao šminkerica na filmu ili kao teta u vrtiću, piše 24sata.

1 komentara na “Pazinjanka Dinela Kazalac ušla u polufinale Zvjezdica”

  1. Anonimno napisao:

    Bravo!!!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.