Pazinjankama derbi

RukometašiceU derbiju protiv vodećih Rovinjki pokazale su puno volje, želje i htjenja, što je rezultiralo igrom na zaista visokom nivou. Nadigrale su Pazinjanke u svim segmentima gošće i ostvarile vrlo važnu pobjedu u borbi za vrh, smanjivši zaostatak na samo bod.

Nakon pet uvodnih minuta sa samo jednim golom uslijedila je brža i tečnija igra Pazinjanki, s učinkovitom, agresivnom obranom i visokim postotkom realizacije, što im je do 17 . minute donijelo solidnu zalihu od “plus 8” s kojom su dogurale i do poluvremena (14:6). U nastavku neprepoznatljive domaće igračice u odnosu na prvi dio dozvolile su gošćama da se približe na 14:9. Tada, nakon posta od devet minuta postižu gol s kojim je sve opet krenulo priželjkivanim smjerom te se relativno lako odvajaju i kasnije u mirnom tonu zaključuju utakmicu u svoju korist.

LUKS PAZIN: Šišović, Franković, Devović 8 (4), Ladavac, Lepinjica 5, Maligec 1, Milotić 2, Zgrablić (19+2), Krnjus, Bečirović, Rigo, Mateševac, Mikleuš 1, Mujkanović 6 (1).

ROVINJ: Anić, S. Pokrajac 2, Matošević, Vidaković 3 (1), Mišeta 1, Balentović 6, Pavlova 3, Krizmanić, R. Pokrajac, Modrušan, Licul (8+1), Licardo, Brnić 1.
Sedmerci: Luks Pazin 6 (5), Rovinj 5 (1).
Isključenja: Luks Pazin 4, Rovinj 8 minuta.

M.P. / Glas Istre

2 komentara na “Pazinjankama derbi”

  1. Marko napisao:

    Gadna borba bijaše to !

  2. yupiye napisao:

    napred RKP! :-)

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.