Pazinska policija uhvatila kradljivca “Chryslera” Luciane Radin

Tunel UčkaPazinska je policija u utorak ujutro kod tunela Učka uhitila 38-godišnjeg Z.Š. iz Bosne i Hercegovine za kojega je naknadno utvrđeno da je 5. prosinca s parkirališta firme Astra plin ukrao “Chrysler” Luciane Radin, a radi kojega je policija oboružana dugim cijevima prije nekoliko dana blokirala prometnice u Istri – prenosi Barkun.

U trenutku kada ga je policija tijekom redovnih prometnih kontrola zaustavila Z.Š. je vozio ukradenu „opel corsu“, inače u vlasništvu 36-godišnje K.G. iz Mihatovića, koja očigledno nije bila dovoljno vrijedna da policija po drugi put blokira prometnice.

“Opel corsu” je ukrao nakon što se, zbog policijske akcije, morao riješiti „chryslera“ koji je ostavio na parkiralištu u Novoj Vasi kod Poreča. Neoštećeni „chrysler“ pronađen je 7. prosinca te je vraćen vlasnici.

Nakon što je uhićen Z.Š. je priveden u policijsku postaju Pazin a istragom je utvrđeno da je, osim što je krao automobile po Istri, 4. prosinca i provalio u restoran Bepi u Novigradu, a iz kase je ukrao samo 35 kuna u kovanicama.

Isti dan priveden je u Istražni centar Županijskog suda u Puli.

Barkun.hr

1 komentar na “Pazinska policija uhvatila kradljivca “Chryslera” Luciane Radin”

  1. Anonimno napisao:

    svaka čast našoj policiji, bilo bi dobro da ovaj lijep primjer nastave i pokažu svijetlo lice i na drugim slučajevima…
    trdo sprida, bravo plavci!!!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.