Fotogalerija: Pazinska rođendanska čestitka Vinku Coci

Vinko CoceCoce, koji je na pozornicu došao u drugom dijelu koncerta, dočekan je kao zvijezda, a nakon što je rekao da mu je sutra rođendan, publika u boćarskom domu uglas mu je zapjevala “Sretan rođendan” čemu se odmah spremno pridružio i prateći bend.

Koncert koji je danas trajao više od tri sata u solidno ispunjenoj dvorani boćarskog doma u Pazinu, unatoč tome što je odgođen iz subote za utorak, zasigurno nije ostavio ravnodušnim ljubitelje klapske pjesme.

Klapa Intrade predvođena Tomislavom Bralićem dobila je čast otvoriti koncert. Pjesmama “Croatio iz duše te ljubim”,  “Ispod tvoje boloture” i hitom “Ne damo te pismo naša” zagrijali su atmosferu. Publika je već na prvoj pjesmi zapjevala s njima, što je klapi dalo poticaj da sat vremena reda svoje uspješnice popraćene snažnim aplauzom publike.

Klapa Iskon još je jednom pokazala da je ljubimica publike. Vlastite pjesme “Vrime za kraj” i “Još ne mogu pristat volit”, Oliverova “Što to bješe ljubav” i “Ne more mi bit” klape Cambi pozale su se kao točno ono što su pazinci htjeli čuti. Iskonovci su uspjeli “doći do riječi” tek svaki drugi refren, što ih je posebno oduševilo, te su tek nakon više od sat vremena pjesme pustili da na pozornicu dođe i treći gost večeri, Vinko Coce.

Vinkove pjesme “Vilo moja”, “Ribari” i “Mirno spavaj” koliko god bile pjevane ili izvođene, uvijek se rado čuju na njegovim koncertima. Iako je klapa Iskon dobila najveći aplauz, publika je najviše pjevala upravo s Vinkom. Ekipa Vrsarana, njih petnaestak, toliko je bila oduševljena da je pjevala i između pjesama. A nakon što su čuli da je sutra rođendan njihove omiljene zvijezde, počeli su pjevati “Sretan rođendan” u čemu im se brzo pridružio i ostatak publike.

Organizator koncerta, Veseljko Buić, potrudio se da nitko od izvođača ne otiđe kući praznih ruku, te je svakome od njih osobno uručio plaketu kao mali znak pažnje i zahvalu za sudjelovanje na koncertu. Voditelj koncerta Darko Janeš simpatično je zamijenio Tarika, koji zbog poslovnih obaveza nije mogao doći. Ulaznice su u prodaji bile po cijeni od 90 i 100 kn za stajaća mjesta, te 120 kn za sjedeća.

MP / iPazin.net

Klapa IntradeKlapa IntradeKlapa IntradeKlapa IntradeKlapa IntradeKlapa IntradeKlapa IntradeKlapa IntradeKlapa IntradeKlapa IntradeKlapa IntradeKlapa Intrade

2 komentara na “Fotogalerija: Pazinska rođendanska čestitka Vinku Coci”

  1. klapas napisao:

    Samo mala primjedbica: “Vilo moja” NIJE pjesma Vinka Cocea, to je izvorno pjesma klape Crikvenica (autorica teksta Vlasta Juretić).

    1. pipo napisao:

      “Vilo moja” – tekst Vlasta Juretić, glazba Ivica Badurina…prvi put je izvode Vinko Coce i klapa Krk na MIK-u 1997. godine, a od 2006. je pjeva klapa Crikvenica.

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.