Pazinska grupa Veja na turneji u Francuskoj

Pazinska grupa Veja sljedećeg će tjedna krenuti na svoju prvu ovogodišnju turneju. Odredište je Francuska!

Veja je pozvana da po pariškim klubovima prezentira Hrvatsku. Putovanje će trajati od 31. ožujka do 9. travnja, tokom kojega će mladi Pazinci odsvirati četiri koncerata. Prvi koncert je već 1. travnja u Parizu, zatim 5. travnja u Bures sur Yvette, 6. travnja u klubu New Morning u Parizu, te 8. travnja u Toussonu. Činjenica da će se svirati u klubu New Morning posebno veseli članove benda, posebice zato što su u tom, najpoznatijem pariškom jazz klubu, nastupili velikani poput Nine Simone, Lionela Hamptona, Dextera Gordona i drugih.

Osim koncerata planirano je i snimanje jedne od Vejinih pjesama zajedno s francuskim brass bendom Les Lapins Superstars 2. i 3. travnja, dogovaraju se i zajedničke svirke na pariškim ulicama i trgovima zajedno preostale dane.

Suradnja Pazina i udruge AOLF traje već 5 godina, preko Pro Music agencije. Svake godine u Pazin dolazi barem jedan pariški bend (Les Lapins Superstars, Nymphonic Orchestra, Joke, …) raznih žanrova. Koncerte u Francuskoj organiziraju Vincent Combet i Yann Biezenut iz AOLFa te Nicolas Aquaviva iz benda JOKE.

Veja radi i na izdavanju prvog CD-a na kojemu radi producent Marijan Jelenić. Promocija CD-a biti će tokom TradInEtno festivala u Pazinu u lipnju. Nedavno su nastupili na koncertu bez anestezije, uživo iz studija 3 Radio Pule, a kako je to zvučalo poslušajte ovdje.

iPazin.net

2 komentara na “Pazinska grupa Veja na turneji u Francuskoj”

  1. Bravo mladići….

  2. boskarin napisao:

    Sretno i rasturite gore kao i uvijek…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.