Pazinske juniorke odigrale za još jednu pobjedu

zok_viceprv.jpgU nedjelju su se odbojkašice ŽOK Pazina borile protiv OK Marčane i naizgled glatko izborile pobjedu, približivši se tako plasmanu na regionlno juniorsko prvenstvo. Nakon demoralizirajućeg poraza od Porečanki u četvrtak, Pazinjanke su ovoga puta u utakmicu ušle sigurnije i s izraženijom voljom za pobjedu.

Izborile su prvi set rezultatom 25:21, koji je bio odraz dobra bloka i sigurne obrane, ovoga puta odlika pazinske igre. Međutim, loš prijem i brojne greške ponovo rezultiraju izjednačenjem, pa na kraju drugog seta marčanske odbojkašice gotovo izjednačavaju (21:23). Nakon trenerovog time-outa Pazinjanke se uspijevaju pribrati i privesti set kraju, 25:23

U trećem setu je dominacija Pazinjanki izražena, i one sigurnim servisom i raznovrsnim napadom dolaze do sigurne razlike 14: 8, koju koriste za završetak meča i pobjedu od 25:17 i konačnih 3:0.

Utakmica protiv Marčane bi Pazinjankama trebala biti dobar uvod za „bankarke“, koje ih dočekuju u slijedećoj kvalifikacijskoj utakmici za juniorsko regionalno prvenstvo.

ŽOK Pazin – ŽOK Marčana 3:0 (25:21,25:23,25:17)

ŽOK Pazin -Miletić, Milohanić Anika, Rabar, Kavčić, Milohanić Antea, Ljuština, Brajković, Marković, Ćus, Belac, Fabris

ŽOK Marčana-Martinčić, Sanković, Gortan, Rojnić, Radolović, Deprato, Teković, Bičić, Radolović

Fotografije sa utakmice možete pogledati u galeriji

barkun.hr

© iPazin.net portal 2001. - 2024.