Pazinske košarkašice pod vodstvom trenera Valtera Sirotića prvakinje B lige

Završila je natjecateljska sezona za ženski košarkaški klub Pazin i kao što je bilo za očekivat prognoze o uspješnoj sezoni su se i ostvarile,te je dugogodišnji dobar rad najprije u školi košarke, a kasnije u klubu dao puni obol ove godine, a to se vidi iz rezultata koje su postigle.

U juniorskoj konkurenciji su prve u županiji bez poraza, najbolje su u županiji također bez poraza i u kadetkinjama, a svoju kvalitetu definitivno su potvrdile u  seniorskoj B – 1 ligi u kojoj se natječu sa svojim juniorskim sastavom gdje također premoćno osvojile prvo mjesto sa samo jednim nesretnim porazom. Osvajanjem prvih mjesta u svim kategorijama u kojem se natječu ne mogu se pohvaliti mnogi klubovi sa puno većom tradicijom nego što je ženski košarkaški klub iz Pazina.

Veliki doprinos odličnim rezultatima dale su sve igračice i koje treba redom spomenuti:  Lea Miletić, Belac Katarina , Buretić Martina, Flegar Irjana,Jurić Viktorija, Maja Opašić, Ema Guštin,Marija Belac, Atena Ferenčić, Frančeska Ladavac i  Sara Turčinović.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.