Pazinske odbojkašice viceprvakinje jesenskog dijela prvenstva

2Odbojkašice Pazina nisu uspjele u posljednjem kolu polusezone pobijediti ekipu iz Umaga te tako otići na zimski odmor na vrhu ljestvice. U Školskoj sportskoj dvorani u Umagu gledala se odlična odbojka, piše portal Pressum.eu.

Umažanke su nakon iscrpljujuće borbe povele 2:0 u setovima. Prvi set je bio posebno dramatičan. Djevojke ŽOK Pazina imale su sve u svojim rukama. Serijom 8:0 (16:24) trebale su samo poen da uknjiže prvi set u svoju korist, ali Umažankama se to nije dopalo te one rade seriju 10:0 i prvi set ide u njihovu korist 26:24.

Drugi set Umažanke dobivaju bez većih problema. Nakon početnog izjednačujućeg rezultata, odvajaju se te vodstvo održavaju do kraja drugog seta. (25:16)

U trećem setu pazinske odbojkašice su diktirale tempo. Taj set je u rangu kopije drugog seta samo u obrnutim ulogama. (16:25)

Igrao se pravi derbi vodećih ekipa prvenstva te su utakmicu obilježile odlične obrane obiju ekipa. Četvrti set nije bio toliko dramatičan kao prvi te Umažanke u završnici imaju snažniju i sigurnije smečeve te uigranim akcijama dobivaju set i meč. (25:18)

OK MELIA HOTELS UMAG – ŽOK PAZIN 3:1 (26:24,25:16,16:25,25:18)

Na domaćem terenu bez izgubljenog boda

Iako su izgubile borbu na polusezoni, odbojkašice Pazina odličnom igrom su pokazale da zasluženo spadaju u sam vrh prvenstva te ako ne bude ozljeda sigurno će se na proljeće boriti za naslov prvakinja 1.B odbojkaške lige zapad. Uostalom, ako se ponovi situacija da zadnje kolo protiv Umaga odlučuje prvaka, osim želje za revanšom na domaćem terenu (gdje nisu izgubile niti jedan bod) iza sebe će imati sigurno veliku podršku publike.

pressum.eu / iPazin portal

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.