Pazinske srednjoškolke i srednjoškolci prvaci Istarske županije

Pazinske srednjoškolke i srednjoškolci prvaci Istarske županijeKrajem davne 1952. određeno je da će u pazinskoj gimnaziji košarka biti jedan od glavnih sportova i time temelj za pazinski košarkaški klub. Skoro 60 godina kontinuitet se održava. Potvrdili su to srednjoškolske pazinske košarkašice (inače članice gradskoga kluba ŽKK Pazin) i košarkaši (inače članovi i gradskoga kluba KK Ghia staff Pazin) pri klubu «Srednjoškolac» koji djeluje u okviru srednje škole «Jurja Dobrile» ovih dana relativno laganim osvajanjem naslova prvaka u Istarskoj županiji.

Košarkašice su pobijedili u poluzavršnici pulske ekonomistice, a u završnici pulske gimnazijalke sa 48.21. Četvrte su bile košarkašice iz Rovinja, a pete iz Buja. Predvođene visokom Leom Miletić pod vodstvom profesorice Anike Ujčić igrale su još Buretić, Belac, Ćus, Flegar, Gržinić i Jedrejčić.

Dečki su lagano dobili ekipe u grupi te u završnici «Ekonomist» iz Pule 49:33. Treći je bio Rovinj, četvrti Poreč, peti pulski gimnazijalac, šesti su košarkaši iz Buja. Igrali su pod vodstvom profesora Milana Červar sljedeći igrači Hekić, Tomac, Mlekuš, Curilović, Červar, blizanci Fabio i Nereo Gržinić, Belac, Opašić i Bratulić. U daljnjem takmičenju u prvoj polovici travnja čeka ih poluzavršnica koja će se održati u Gospiću.

KK Ghia Staff Pazin

2 komentara na “Pazinske srednjoškolke i srednjoškolci prvaci Istarske županije”

  1. ppp napisao:

    cestitke deckima

  2. doris napisao:

    Bravo cure!!!! Čestitke!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.