Pazinski juniori tjedan dana nakon osvajanja srednjoškolskog prvenstva države osvojili i juniorskoi županijsko zlato!

Pazinski juniori tjedan dana nakon osvajanja srednjoškolskog prvenstva države osvojili i juniorsko županijsko zlato!

KK PAZIN – KK STOJA 93-76 ( 28-15, 26-17, 22-21, 17-23), Školsko gradska dvorana, Suci: Đuraki ( Pula) i Koraca ( Poreč)

KK PAZIN: Lukšić 3, Ančić 2, Baća, Zajc 8, Marko Krulčić 20, Guštin 25, Erik 14, Ivančić 3, Luka Krulčić , Levak 17, Udovičić 1, Belina.

KK STOJA: Plišić 14, M. Buršić 2, Sabatti 3, Andrilović 7, L. Buršić 1, Jakšić 11, Kostić 27, Blažević 4, Percan, Šćulac, Kurtović.

Nakon što je u predigri utakmice Pula 1981 uvjerljivo pobijedila Fažanu 95-32 i osvojila brončanu medalju KSIŽ u finalu su se sastali juniora Pazina i Stoje. Nakon što je prije final foura održanog jučer u Pazinu domaćin KK Pazin ostvario svih devet pobjeda u prvenstvu ( uz razliku od plus 289 koševa) i sva tri puta pobijedio KK Stoju trebalo je naći (nakon osvajanja srednjoškolskog prvenstva države prošli petak ) novih motiva bez ozljeđenog Donalda Fabrisa. Autoritativno su Pazinci krenuli u utakmicu i dizali svoju prednost te povremenom agresivnom igrom po cijelom terenu navodili goste na izgubljene lopte. Da je bilo više koncentracije u čistim situacijama prednost je na poluvremenu mogla biti i veća od 22 koša. U drugom dijelu prednost je bila i preko 30 razlike. Treneri obje ekipa šalju na parket svih 24 igrača i u revijalnom tonu utakmica završava sa 17 razlike u korist Pazinaca. KK Stoja čestitke na 10 trica u odnosu na 7 domaćih čime su izuzetno raspoloženi sa odstojanja onemogućili domaćinu postizanje veće razlike u koševima. Pehare i medalje podijelili su predsjednik KSIŽ Željko Dundović, dopredsjednik KSIŽ i predsjednik KK Pazin Neven Ćus te tajnik KSIŽ Robert Fabijanić. Za MVP finalne utakmice kandidiralo je više igrača pobjedničke domaće ekipe, ali su suigrači Tea Erika predložili čelnicima KSIŽ i trenerima KK Pazin (zbog odlične igre u obrani te postizanje važnih trica) koji je prijedlog i usvojen. Zaključno može se naglasiti da je u subotu u Pazinu prikazana zanimljiva košarka mladih istarskih igrača.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.