Pazinski kadeti pobjedili prvoligaša Kvarnera 2010

KK Ghia Staff PazinNa utakmici u Rijeci protiv kadeta riječkog prvoligaša Pazinci su vodili od početka do konca utakmice. Agresivna obrana čovjek na čovjeka, kontrola skoka (iskazao se Fran Ivanišević-Sotošek koji je ostvario double-double) i brzi kontranapad je igra na koji sastav cijenjenog trenera Branka Musića (koji je pred dvije godine vodio reprezentativnu generaciju 94 na Slovenia openu) nije imao odgovor. Pokušali su primorci igrati i agresivno, ali je 5 riječkih igrača izašlo s pet prekršaja, a još trojica su imali po četiri.

Sredinom treće četvrtine Pazinci su imali i 30 razlike, ali izrotirani su svi igrači, istakao se s efikasnosti Gregory Tomadin, tako da je završilo sa “samo” 23 razlike. Da bi se došlo do finala s Kastvom Pazinci predvođeni odličnim blizancima Gržinićima, Ivanišević-Sotošekom, Hrvatinom, oporavljenim Opašićem i drugima idu utakmicu po utakmicu. Na redu je Crikvenica u Crikvenici. Sada na vidjelo dolazi ispravnost pazinske dugoročne košarkaške vizije. Kadeti su ove godine igrali i za juniore, neke utakmice za seniore, a seniori su u zadnje dvije utakmice A2 lige zapad odlično parirali vodećima, a Kraljevica je jučer uzela skalp bivšem prvoligašu Zrinjevcu. Plan je iduće godine sa mladim, a ipak iskusnijim svojim seniorima napasti prvih šest mjesta u A2 ligi zapad! Ali prije toga sve su oči uprte u kadete koji još nisu rekli zadnju riječ.

Međužupanijska liga kadeta KK Kvarner 2010 – KK Ghia staff Pazin -76-99 (15:19;14:28;20:28;27:24)

Ghia Staff Pazin: Natan Turčinović – , Fran Ivanišević Sotošek 20, Filip Perić -, Fabio Gržinić 18, Toni Hrvatin 11, Ivan Mijandrušić 2, Gregory Tomadin 8, Elvir Hodžić, Mauro Luk, Nereo Gržinić 32, Matija Opašić 8.

KK Ghia Staff

1 komentara na “Pazinski kadeti pobjedili prvoligaša Kvarnera 2010”

  1. ppp napisao:

    cestitke mladim kosarkasima….tradicija dobre košarke u pazinu se mora nastavit,svaka cast!

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.